"Jeesus tietää, miltä tuntuu olla kiusattuna."
Ajatuksia kirkkovuodelle. Juha Takala

• Kirkkoherran virkaan kymmenen hakijaa

Porvoon suomalaisen seurakunnan kirkkoherraksi haki kymmenen hakijaa. Nykyinen kirkkoherra Heikki Hakamies jää virallisesti eläkkeelle joulukuussa, virkavapaus alkaa toukokuussa.

• Seurakunnan tapahtumakalenteri poissa käytöstä

Seurakunnan internet-sivujen tapahtumakalenteri on poistettu käytöstä teknisten ongelmien vuoksi. Pahoittelemme asiaa.

• Iloisia tuokioita perheille Gammelbackassa

Perhepäivä tarjoaa monenmoista puuhaa lauantaina 3.3. klo 11-14 Gammelbackassa. Tervetuloa seurakuntakeskukseen nauttimaan yhteisen tekemisen meiningistä ja buffetin herkuista. Tapahtuman tuotto Yhteisvastuukeräykseen.

• Hellitä vähän!

Brunssi on katettu Naistenpäivän kunniaksi Porvoon suomalaisessa seurakunnassa lauantaina 10. maaliskuuta. Tule virkistymään yksin tai yhdessä! Varmista paikkasi ja ilmoittaudu Naistenpäivään.

Palvelumme

Kirkkoherranvaali 2018