PORVOON SEURAKUNTAYHTYMÄ JA HALLINTOVIRASTO

Käyntiosoite:  Lundinkatu 5, 06100 Porvoo  Kartta
Postiosoite: PL 140, 06101 Porvoo, puhelinvaihde: (019) 66 111

Seurakuntayhtymän Infopiste ja puhelinvaihde palvelee ma-pe klo 9-14.30.
Infopiste sijaitsee Suomalaisen seurakuntakodin alakerrassa, osoitteessa Lundinkatu 5, 06100 Porvoo.

Porvoon seurakuntayhtymän y-tunnus on 0203446-6.  Laskutusosoite on täällä.

Porvoon seurakuntayhtymän yhteystiedot ovat kohdassa Yhteystiedot.

Katso seurakuntyhtymän AVOIMET TYÖPAIKAT täältä.

Porvoon seurakuntayhtymä on osa Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa. Yhtymän muodostavat Porvoon suomalainen seurakunta ja Borgå svenska domkyrkoförsamling. Yhtymä kuuluu hallinnollisesti Helsingin hiippakuntaan, mutta yksi sen kirkoista, Porvoon tuomiokirkko on Porvoon hiippakunnan (Borgå stift) tärkein pyhäkkö ja piispankirkko.

Seurakuntayhtymän molemmat seurakunnat ovat toiminnallisesti itsenäisiä, mutta yhtymässä hoidetaan niiden yhteisiä toimintoja. Näitä toimintoja ovat hautaustoimi, kiinteistö- ja talousasiat, sairaalasielunhoito, perheneuvonta sekä yhteinen henkilöstö- ja muu hallinto.