Tuemme ja autamme

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeusjärjestelyt koskettavat meistä jokaista. Se aiheuttaa lähes kaikissa epävarmuutta ja hämmennystä. Jos tuntuu, että ahdistaa liikaa, ota rohkeasti yhteyttä kehen tahansa seurakunnan työntekijään! Esimerkiksi kaikkien nuorisotyönohjaajien yhteystiedot löydät "Nuorille" sivun alta. Olemme tavoitettavissa poikkeustilan aikana erityisen tehostetusti! Älä jää pahan olosi kanssa yksin! Puhuminen auttaa.

Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi:

• arjen asioissa
  • itsenäistymiseen liittyvissä kysymyksissä
  • ihmissuhdeasioissa
  • seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyvissä kysymyksissä
  • hengellisissä kysymyksissä
  • kriisitilanteessa
  • vankeuteen liittyvissä kysymyksissä

Ryhmät

Sukupuoleltaan moninaisten nuorten ryhmä. Ryhmä kokoontuu Discordissa. Laita viestiä Miolle jos tahdot mukaan vertaisryhmään!

(Tiedot uusista ryhmistä tulevat näille sivuille. Mikäli toivoisit vertaistukea jossain aiheessa, voit ottaa yhteyttä.)

Kaipaatko kuuntelijaa tai juttuseuraa?

Jos haluat jutella kahden kesken, voit ottaa yhteyttä milloin vain. Yhteystiedot löydät alta.

lasihelmistä muodostettu risti ja neljä palavaa kynttilää

vs. seurakuntapastori
Porvoon suomalainen seurakunta