varhaisnuoria sohvilla.

Syksyn leirit

Syksyn leirien ilmoittautuminen alkaa 21.9.

HUOM! LEIRI-ILMOITTAUTUMISET VAATIVAT VAHVAN TUNNISTAUTUMISEN

Leirit ovat tarkoitettu Porvoossa asuville / koulua käyville lapsille.

Lapsi voi ilmoittautua vain  yhdelle Pellingin leirille syksyn aikana. Lisäksi halutessaan Nuku yö kirkossa -tapahtumaan.

Helpoiten ja nopeimmin ilmoittaudut netin kautta leirin kohdalla olevista linkeistä. Voit tietysti soittaa myös nuorisotoimistoon, puh: 040-7112780.

Kunkin leirin ilmoittautumislomakkeen löydät alla olevista linkkipainikkeista.

Katso leirikohtainen kellonaika!

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN LEIREILLE ALKAA KE 21.9. Nuorisotyönohjaaja Taina Virolainen on lomalla 26.9.-13.11. Taina loman aikana leireistä voit tiedustella Jasmiina Kiriltä 040-5885052.

SYKSYN LEIRIT 1-7 -LUOKKALAISILLE

Syysloman kouluikäisten leiri Pellingissä ke 19.- pe 21.10.  ILMOITTAUTUMINEN MENEE VARASIJALLE

Lähtö ke klo 14. ja paluu pe n. klo 15. Leirin hinta 24€, lasku tulee sähköpostitse leirin jälkeen.

Ilmoittautuminen alkaa 21.9. klo 14.10. Ilmoittaudu tästä

Kouluikäisten Marrasleiri Pellingissä pe 18.- su 20.11.  ILMOITTAUTUMINEN MENEE VARASIJALLE

Lähtö pe klo 16. ja paluu su n. klo 15. Leiri päättyy Gammelbackan seurakuntakeskuksessa leiriläisten ja perheväen yhteiseen hetkeen, jossa leiriläiset esiintyvät. Kahvitarjoilu. Leirin hinta 24€, lasku tulee sähköpostitse leirin jälkeen.

Ilmoittautuminen alkaa 21.9. klo 14.30. Ilmoittaudu tästä

Kouluikäisten Adventtileiri Pellingissä pe 25.- su 27.11.

Lähtö pe klo 16. ja paluu su n. klo 14. 30. Leiri päättyy Gammelbackan seurakuntakeskuksessa vietetyn adventtikirkon ja leiriläisille tarjotun välipalan jälkeen. Adventtikirkkoon ovat tervetulleita kaikki leiriläisten perheet, tarjolla kirkkokahvit. Leirin hinta on 24€, lasku tulee sähköpostitse leirin jälkeen.

Ilmoittautuminen alkaa 21.9. klo 14.50. Ilmoittaudu tästä

Kouluikäisten Nuku yö kirkossa -tapahtuma tuomiokirkossa pe 11.- la 12.11.

Saapuminen kirkolle pe klo 18. Tilaisuus päättyy la klo 10. Tilaisuus on maksuton, tarjolla ilta- ja aamupala.

Ilmoittautuminen alkaa 21.9. klo 15.10. Ilmoittaudu tästä

Lisäksi 10-vuotiaille järjestämme juhlakonsertin 15.11.  klo 18 Gammelbackan seurakuntakeskuksella. (Viertotie 1)

Konsertin jälkeen 10-vuotiaille tarjolla synttäriherkkuja. Konserttiin ei tarvitse erikseen ilmoitttautua ja sinne ovat tervetulleet myös perheet.

Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle yön yli leirille syksyn aikana.

Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä. Varasijoilla oleviin otetaan yhteyttä aina leiripaikan vapauduttua.

Ilmoittautumisohjeet:

Seurakunnassa on uusittu ilmoittautumisjärjestelmä käytössä. Ilmoittautumiseen tarvitsee vahvan tunnistautumisen.  Lapsen ilmoittajasta tulee automaattisesti maksaja ja hän saa laskun lapsen leiristä.

Vahvan tunnistautumisen takia emme enää kerää leiriläisiltä turvatietolomaketta, vaan ilmoittautuessa kerrotaan tarvittavat tiedot lapsesta. Ilmoittautuessa saat tiedon mihin päivään asti voit itse muokata/perua ilmoittautumisen. Tämän jälkeen muutokset ja peruutukset tehdään soittamalla.

Lomakkeella kysytään leiriläisestä seuraavia asioita: Nimi, HETU, osoite, erityisruokavaliot, terveyteen vaikuttavat tiedot, jota leirillä toivotaan huomioitavan, mahdolliset muut erityistarpeet, mahdollinen maktapahoinvointitaipumus, mahdollinen lääkitys, poistuminen leiriltä, valokuvien julkaisulupa, lapsen koulu, huoltajan yhteystiedot.

Leiri paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä porvoolaisille / Porvoossa koulua käyville lapsille.

Osallistujille lähetetään kirje sähköpostitse, jossa tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot leiristä.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä joudumme lähettämään laskun

Lisätietoja Nuorisotoimiston päivystyksestä ti-to klo 14–15.45

Kysy lisää