varhaisnuoria sohvilla.

Syksyn leirit

Syksyn leireistä ja retkistä lisätietoa myöhemmin.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN LEIREILLE ALKAA KE  29.9.2021

Helpoiten ja nopeimmin ilmoittaudut netin kautta yllä olevista linkeistä . Voit tietysti soittaa myös nuorisotoimistoon, puh: 040-7112780.

Kunkin leirin ilmoittautumislomake aukeaa leirin nimeä klikkaamalla!

Katso leirikohtainen kellonaika!

Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille syksyn aikana. Sen lisäksi voi ilmoittautua Vietä yö kirkossa -tapahtumaan.

Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä. Varasijoilla oleviin otetaan yhteyttä aina leiripaikan vapauduttua.

Ilmoittautumisohjeet:

*Kysymme ilmoittautumisen yhteydessä lapsen syntymäajan sekä huoltajan henkilötunnuksen laskutusjärjestelmän takia. Huomioithan tämän mikäli ilmoitat myös toisten lapsia leirille!
*Järjestelmä ei hyväksy ilmoittautumista ILMAN syntymäaikaa ja henkilötunnusta!
*Ilmoittautuessa pakollisia tietoja ovat:
Osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, postinumero ja postitoimipaikka, ruoka-aineallergiat / ruokavaliot, muut oleelliset tiedot sekä huoltajan nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite ja sähköposti. Mikäli maksaja on sama kuin huoltaja, valitaan se tiedoista, tai täytetään erillisen maksajan tiedot. Tällöin tarvitaan maksajan nimi, henkilötunnus ja osoite. Täytä myös kohta, jossa kysytään lapsen poistumista leirltä paluun jälkeen.
* Osallistujille lähetetään kirje sähköpostitse, jossa tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot!
* Peruuttamatta jätetystä leiristä joudumme lähettämään laskun.

Lisätietoja Nuorisotoimiston päivystyksestä ti-to klo 14–15.45

Kysy lisää