varhaisnuoria sohvilla.

Talven 2023 leiritoiminta

Porvoon kaupungin suomenkielisille 1-7 -luokkalaisille on lähtenyt Kevään 2023 kausiesite Wilman kautta

HUOM! LEIRI-ILMOITTAUTUMISET VAATIVAT VAHVAN TUNNISTAUTUMISEN

Leirit ovat tarkoitettu Porvoossa asuville / koulua käyville lapsille.

Ilmoittautuminen kevään leireille alkaa 31.1. klo 14.10. Katso leirikohtainen ilmoittautumisaika.

Talven ja kevään 2023 leiritoiminta

Hiihtoloman kouluikäistenleiri 20.–22.2. ILMOITTAUTUMINEN MENEE VARASIJALLE

1.–7. –luokkalaisille Pellingissä. Lähtö ruotsalaiselta seurakuntakodillta, Runeberginkatu 24, ma klo 10.00 paluu ke n. klo 16.30 samaan paikkaan.

Leirin hinta 24,00 €

ILMOITTAUTUMINEN 31.1. klo 14.10 tästä

Yökylässä Gammelbackassa 24.–25.3.

Uudenlainen "cityleiri" toteutetaan Gammelbackan seurakuntakeskuksessa. Paikalle saavutaan iltasella klo 17.00 Illan aikana touhutaan sisällä ja ulkona, pelaillaan, mahdollisuus saunomiseen. Illan päätteeksi hiljennytään hartauteen. Tarjolla iltapalaa.
Nukutaan seurakuntakeskuksen tiloissa yhdessä isosten ja ohjaajien kanssa "siskonpeti tyyliin". Aamulla tarjolla aamupala, hartaus ja tavaroiden pakkaus. Tilaisuus päättyy klo 10.00.
Paikalle saavutaan omilla kyydeillä.
Ota mukaan: Patja, tyyny, makuupussi, pyyhe ja peseytymisvälineet. Lämmintä vaatetta ulkoiluun ja vaihtovaatteita, tarvittaessa henk.koht. lääkkeet, halutessasi unikaveri ja iltakirja. Huomio myös, että seurakuntakeskuksen lattioilla nukkuminen voi olla viileämpää kuin sängyssä nukkuminen, eli laita kunnon "yökkäri" päälle.
Tapahtuma on ilmainen.

ILMOITTAUTUMINEN 31.1. KLO 14.20  tästä

Huhtikuun kouluikäisten leiri Pellingissä 14.-16.4.

Pellingissä 1.–7.-luokkalaisille Pellingissä. Lähtö ruotsalaiselta seurakuntakodilta, Runeberginkatu 24, pe klo 16, paluu su n. 14.30 Gammelbackan seurakuntakeskukseen, Viertotie 1.

Leirin hinta 24,00 €

ILMOITTAUTUMINEN 31.1. klo 14.30 tästä

Katso myös Kerhot ja muu toiminta sivuilta kevään muita tapahtumia.

Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle yön yli leirille kevään aikana. Leirin lisäksi voi ilmoittautua "Yökylässä Gammelbackassa" tapahtumaan.

Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä. Varasijoilla oleviin otetaan yhteyttä aina leiripaikan vapauduttua.

Ilmoittautumisohjeet:

Seurakunnassa on uusittu ilmoittautumisjärjestelmä käytössä. Ilmoittautumiseen tarvitsee vahvan tunnistautumisen.  Lapsen ilmoittajasta tulee automaattisesti maksaja ja hän saa laskun lapsen leiristä.

Vahvan tunnistautumisen takia emme enää kerää leiriläisiltä turvatietolomaketta, vaan ilmoittautuessa kerrotaan tarvittavat tiedot lapsesta. Ilmoittautuessa saat tiedon mihin päivään asti voit itse muokata/perua ilmoittautumisen. Tämän jälkeen muutokset ja peruutukset tehdään soittamalla.

Lomakkeella kysytään leiriläisestä seuraavia asioita: Nimi, HETU, osoite, erityisruokavaliot, terveyteen vaikuttavat tiedot, jota leirillä toivotaan huomioitavan, mahdolliset muut erityistarpeet, mahdollinen maktapahoinvointitaipumus, mahdollinen lääkitys, poistuminen leiriltä, valokuvien julkaisulupa, lapsen koulu, huoltajan yhteystiedot.

Leiri paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä porvoolaisille / Porvoossa koulua käyville lapsille.

Osallistujille lähetetään kirje sähköpostitse, jossa tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot leiristä.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä joudumme lähettämään laskun

Lisätietoja Nuorisotoimiston päivystyksestä ti-to klo 14–15.45

Kysy lisää