varhaisnuoria sohvilla.

Kesän leirit

Kesän leirien ilmoittautuminen alkaa 19.4.

Elokuussa tulossa koulun aloittaville oma leiri. Seurakunnan jäsenet saavat huhtikuun lopulla/toukokuun alussa kirjeet leiristä kotiin. Ilmoittautuminen alkaa 17.5.

ILMOITTAUTUMINEN KESÄN LEIREILLE JA TOIMINTAAN ALKAA TI 19.4. 2022

HUOM! LEIRI ILMOITTAUTUMISET VAATIVAT VAHVAN TUNNISTAUTUMISEN

Leirit ovat tarkoitettu Porvoossa asuville/koulua käyville lapsille

Helpoiten ja nopeimmin ilmoittaudut netin kautta yllä olevista linkeistä. Voit tietysti soittaa myös nuorisotoimistoon, puh: 040-7112780.

Kunkin leirin ilmoittautumislomakkeen löydät alla olevista linkkipainikkeista.

Katso leirikohtainen kellonaika!

Syksyn kymppitoiminnan ilmoittautumiset löytyvät sivun alaosasta

Koko perheen ja kaikenikäisten yhteinen Luontopäivä Karijärvellä la 28.5. klo 10-15.

Saapuminen omilla kyydeillä Karijärventie 102. Luvassa mm. jalkapallotaitorata  klo 11-13, toiminnallisia rasteja, Hutkon laama- ja kotieläintila tuo pehmoisia veiraita ihasteltavaksi ja rapsuteltavaksi klo 11-14. Voi tutustua suunnistuksen saloihin OK trian radalla, lämätä pallo tutkaan,. Seurakunta tarjoaa mehua ja makkaraa, kahvia voi ostaa Yhteisvastuun hyväksi. Porvoon polunlöytäjät paistavat lettuja ja mahsollisuus myös omien eväiden nauttimiseen. Lisäksi koko päivän voi pelata Luontobingoa, kiertää hartaudellinen valokuvaussuunnistuspolku ja hiljentyä kappelissa. Tapahtumassa starttaa koko kesän kestävä Luontokuvahaaste. Päivä on ilmainen, eikä vaadi ennaakkoon ilmoittautumista.

Kouluikäisten kesänaloittajaiset Karijärvellä (karijärventie 102) 1.6. klo 17-19

Luvassa Nuotilla makkaraa, mahdollisuus uimiseen ja perinteiset mökkipelikisailut.

Kulkeminen omilla kyydeillä.

Lisätietoja Herman Pylvänäiseltä p. 0406800343

Ilmoittaudu mukaan tästä

EKA-Leirit Koulunaloittaville

Eka-leiri1 Lähtö pe 5.8. klo 13 & paluu la 6.8. n. klo 15. Ilmoittaudu mukaan tästä

Eka-leiri2 Lähtö La 6.8. klo 13 & Paluu 7.8. n. klo 15. Ilmoittaudu mukaan tästä

Leirin hinta 12€

Kesän leirit 1.-7. -luokkalaisille Pellingissä:

Kesä 1 kouluikäistenleiri su 5.-ti 7.6. ILMOITTAUTUMINEN MENEE VARASIJALLE

1. – 7. –luokkalaisille Pellingissä

ILMOITTAUTUMINEN ti 19.4. KLO 14.10. Ilmoittaudu mukaan tästä

LEIRIKIRJE LÄHETETÄÄN TOUKOKUUN LOPULLA SÄHKÖPOSTITSE

Kesä 2 kouluikäistenleiri ti 7.-to 9.6.

Pellingissä 1.-7.-luokkalaisille ILMOITTAUTUMINEN MENEE VARASIJALLE

ILMOITTAUTUMINEN 19.4. KLO 14.25. Ilmoittaudu mukaan tästä

LEIRIKIRJE LÄHETETÄÄN TOUKOKUUN LOPULLA SÄHKÖPOSTITSE

Kesä 3 Kouluikäistenleiri Ma 1.- ke 3.8. ILMOITTAUTUMINEN MENEE VARASIJALLE

Pellingissä 1.-7.-luokkalaisille

ILMOITTAUTUMINEN 19.4. KLO 14.40. Ilmoittaudu mukaan tästä

LEIRIKIRJE LÄHETETÄÄN VASTA 27.7. SÄHKÖPOSTITSE

Nuku yö teltassa -leiri Karijärvellä la 11.-su 12.6.   4-7. luokkalaisille

Tähän kuuluu pakollinen info päivä leiriläiselle (ja huoltajalle) 30.5. klo 17 Nuorisotila Alustassa (Lundinkatu 5)

ILMOITTAUTUMINEN 19.4. KLO 14.55. Ilmoittaudu mukaan tästä

Päiväleiri Hamarin koulun iltapäiväkerhotiloissa   1-2. luokkalaisille. ma 13.- pe 17.6. ILMOITTAUTUMINEN MENE VARASIJALLE

ILMOITTAUTUMINEN 19.4. KLO 15.10. Ilmoittaudu mukaan tästä

Päiväleirin hinta 30€.

Päiväleiri tuomiorovastilassa (Suomenkyläntie 6)   1-2. luokkalaisille ma 20. – to 23.6.

ILMOITTAUTUMINEN 19.4. klo 15.25. Ilmoittaudu mukaan tästä

Päiväleirin hinta 24€.

Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle yön yli leirille kesän aikana.

Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä. Varasijoilla oleviin otetaan yhteyttä aina leiripaikan vapauduttua.

10-toiminnan ilmoittautumiset

10-toiminta on tarkoitettu tänä vuonna 10-vuotta täyttäville

Ilmoittautuminen alkaa netin kautta tiistaina 9.8. klo 14

Voit ilmoittautua yhteen seuraavista tapahtumista:

La 27.8. Seikkailupäivä Karijärvellä klo 10-14 (karijärventie 102)

Luvassa seikkailurastit, retkimuonaa ja yllätysohjelmaa. Päivä on ilmainen.

10-leiri pe-la 2.-3.9. Pellingissä

Leirille lähtö lundinkatu 5:stä klo 16.30 ja paluu 16.

10-leiri la-su 3.-4.9. Pellingissä

Leirille lähtö lundinkatu 5:stä klo 14 ja paluu 13.30

Leirit järjestetään seurakunnan leirikeskuksessa. Leirillä luvassa synttärikakkua, grillailua, askartelua ja aarteenetsintää.

Leirin hinta 12€. Laskutetaan leirin jälkeen.

Seurakuntayhtymän tapaturmavakuutus kattaa Porvoon seurakuntien jäsenille tapahtuvat tapaturmat.

Lisäksi 10-vuotiaille järjestämme juhlakonsertit 15.11.  klo 18 Gammelbackan seurakuntakeskuksella. (viertotie 1)

Konsertin jälkeen 10-vuotiailel tarjolla synttäriherkkuja. Konserttiin ei tarvitse erikseen ilmoitttautua ja sinne ovat tervetulleet myös perheet.

Ilmoittautumisohjeet:

Seurakunnassa on uusittu ilmoittautumisjärjestelmä käytössä. Ilmoittautumiseen tarvitsee vahvan tunnistautumisen.

Vahvan tunnistautumisen takia emme enää kerää leiriläisiltä turvatietolomaketta, vaan ilmoittautuessa kerrotaan tarvittavat tiedot lapsesta. Ilmoittautuessa saat tiedon mihin päivään asti voit itse muokata/perua ilmoittautumisen. Tämän jälkeen muutokset ja peruutukset tehdään soittamalla.

Lomakkeella kysytään leiriläisestä seuraavia asioita: Nimi, HETU, osoite, erityisruokavaliot, terveyteen vaikuttavat tiedot, jota leirillä toivotaan huomioitavan, mahdolliset muut erityistarpeet, allergiat/erityisruokavaliot, mahdollinen lääkitys, uimataito, poistuminen leiriltä, valokuvien julkaisulupa, lapsen koulu.

Leiri paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä porvoolaisille/porvoossa koulua käyville lapsille.

Osallistujille lähetetään kirje sähköpostitse, jossa tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot leiristä.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä joudumme lähettämään laskun

Lisätietoja Nuorisotoimiston päivystyksestä ti-to klo 14–15.45

Kysy lisää