varhaisnuoria sohvilla.

Kevään leirit

Seuraamme leiriemme suhteen AVIn ohjeita. Muutokset leireihin ovat mahdollisia.

Hiihtolomaleiri Pellingissä 22.-24.2. PERUTTU
1.-7. -luokkalaisille
Leirin hinta 38€
Ilmoittautuminen klo 14.00

Kouluikäisten leiri Pellingissä 12.-14.3.
1. -7. -luokkalaisille
Leirin hinta 38€
Ilmoittautuminen klo 14.15

Seurakunnan leireihin kuuluu monenlaista mukavaa yhdessä tekemistä - saunomista, askartelua, ulkona leikkimistä ja pelailua. Leiripäivän aloittaa ja päättää yhteinen hartaushetki.

Retket ja leiripäivät

Hiihtoloman retki 25.2.
Kohde tarkentuu lähempänä
Retken hinta 10€

24.4. Leiripäivä Karijärvelle 1.-7. -luokkalaisille

29.5. Leiripäivä Karijärvelle 1.-7. -luokkalaisille

Leiripäivissä vietetään aikaa ulkona yhdessä leikkien, pelaillen ja eväistä nautiskellen. Seurakunta tarjoaa eväät.

Ulkoilupäivät kouluikäisille

30.1. Kaupunkisuunnistusta Porvoossa

20.2. Pokémon Go-pelailua Porvoon keskustassa

27.2. Liikkuvat olympialaiset Porvoon keskustassa

27.3. Pääsiäispolku kouluikäisille - lisätietoa myöhemmin

10.4. Pokémon Go-pelailua Huhtisissa

8.5. Metsäretki Gammelbackassa

22.5. Pokémon Go-pelailua Porvoon keskustassa

Varauduthan ulkoilupäiviin sään mukaisella varustuksella sekä omilla eväillä. Pidämme evästauon päivän aikana, mutta seurakunta ei tarjoa eväitä.
Keskustan ulkoilupäivät alkavat ja päättyvät suomalaisella seurakuntakodilla (Lundinkatu 5), Gammelbackan metsäretki Gammelbackan seurakuntakeskuksella ja Huhtisen Pokémon Go-pelailu Huhtisen koululla.
Tapahtumissa on lyhyt hartaus.

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN LEIREILLE ALKAA TO 7.1.2021

Nuorisotoimistossa, puh: 040-7112780 tai yllä olevista linkeistä.

Kunkin leirin ilmoittautumislomake aukeaa leirin nimeä klikkaamalla!

Katso leirikohtainen kellonaika!

Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille kevään aikana. Sen lisäksi voi ilmoittautua retkelle, leiripäiviin ja ulkoilutapahtumiin.

Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä.

Huom!! Retkelle, leiripäiviin ja ulkoilutapahtumiin ilmoittautuminen vain netin kautta!

Ilmoittautumisohjeet:

*Kysymme ilmoittautumisen yhteydessä lapsen syntymäajan sekä huoltajan henkilötunnuksen laskutusjärjestelmän takia. Huomioithan tämän mikäli ilmoitat myös toisten lapsia leirille!
*Järjestelmä ei hyväksy ilmoittautumista ILMAN syntymäaikaa ja henkilötunnusta!
*Ilmoittautuessa pakollisia tietoja ovat:
Osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, postinumero ja postitoimipaikka, ruoka-aineallergiat / ruokavaliot, muut oleelliset tiedot sekä huoltajan nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite ja sähköposti. Mikäli maksaja on sama kuin huoltaja, valitaan se tiedoista, tai täytetään erillisen maksajan tiedot. Tällöin tarvitaan maksajan nimi, henkilötunnus ja osoite.
* Osallistujille lähetetään kirje jossa tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot!
* Peruuttamatta jätetystä leiristä joudumme lähettämään laskun.

Lisätietoja Nuorisotoimiston päivystyksestä ti-to klo 14–15.45

Kysy lisää