Tuomiorovastin pappila

Suomenkyläntie 6 , 06100 Porvoo

Tuomiorovastin pappila

Tuomiorovastin pappila on viehättävä rakennus, jossa voi tuntea historian havinaa. Pappila sijaitsee Porvoon vanhassa kaupungissa, lähellä Linnamäen kansallismaisemaa. Samalla paikalla on sijainnut pappila jo keskiajalta lähtien. Nykyinen rakennus on valmistunut vuonna 1840 ja remontoitu täysin vuonna 2016.

Pappila on omatoimitila, joten sinne ei ole saatavilla seurakuntayhtymän vahtimestari- tai ruokapalveluita. Siellä on kuitenkin hyvin varusteltu keittiö ja suuri astiasto omatoimiseen tai pitopalvelun käyttöön.

Vanhaa pappilaa voi vuokrata kirkollisia juhlia, kuten kastetilaisuuksia ja rippijuhlia varten. Tilavarauksia ja tiedusteluja voi tehdä kirkkoherranvirastossa.

Varustelu

• kahvi- ja ruoka-astiasto 40 hengelle
  • liesi ja uuni
  • erillinen uuni
  • mikroaaltouuni
  • suurkeittiötason astianpesukone
  • jääkaappi
  • jääkaappipakastin
  • kahvin- ja vedenkeitin
  • termospulloja
  • erilaisia tarjoiluastioita
  • langaton yhteys
  • valkokangas ja videotykki (pyydetään varauksen yhteydessä)

Vuokrauksen hinta alkaen 200 € / 5 h.

Wi-Fi

Kysy lisää tai tee varaus!

Voit lähettää varauspyynnön tai kysymyksiä tällä lomakkeella.

Muista jakaa yhteystietosi, että voimme olla sinuun yhteydessä.

Halautko varata tilan? Kerro mikä tila, milloin ja minkälaisesta tilaisuudesta on kyse.

Suomenkyläntie 6, 06100 Porvoo

Perhetoiminnan ja Valonmessun nyyttärit

Mukavaa yhdessäoloa aikuisille, lapsille ja lapsiperheille.

Suomenkyläntie 6, 06100 Porvoo

Evankeliumiyhdistyksen kesäseurat

Tervetuloa kesäseuroihin tunnelmalliseen tuomiorovastin pappilaan. Puhujat Sley:n Uudenmaan piirin pastori Jukka Niemelä, nimikkolähetti Tiina Latva-Rasku, rovasti Hannu Päivänsalo ja pastori Olli Hyvärinen. Musiikissa Juhani Pessala ja Eila Päivänsalo.