Kuuntele tai katso jumalanpalvelus

Tarkemmat tiedot jumalanpalveluksista löytyvät klikkaamalla tästä: jumalanpalvelukset. Klikkaa sivulta kyseisen jumalanpalveluksen nimeä.

Katso jumalanpalvelusta

Tähän päivitetään tiedot tulevista striimauksista, kun ne ovat tiedossa.

Kuuntele jumalanpalvelusta

Porvoon suomalaisen seurakunnan tuomiokirkossa vietettävät klo 10 jumalanpalvelukset radioidaan. Lähetys käynnistyy juuri ennen alkamisaikaa.

Paina Play-nappia kuunnellaksesi jumalanpalvelusta.

Yhteys Tuomiokirkosta on suora, joten siitä ei jää tallennetta.
Jos lähetys ei kuulu, varmistathan, että nettiselaimesi on päivitetty. Useimmiten kuuluvuusongelmat johtuvat vanhentuneesta selaimesta. Jos mahdollista, kokeile myös vaihtaa selainta, mikäli lähetys ei kuulu.

Ohjeet:

1. Paina Play-nappia (pieni nuoli)
  2. Jos soittimessa lukee ”Lähde ei kelpaa”, päivitä oma verkkoselaimesi. Voit myös kokeilla sulkemalla selain ja käynnistää se uudelleen. Huom! Yhteys on auki vain jumalanpalvelusten aikana.
  3. Ellei lähetys toimi laitteellasi, voit kertoa siitä meille tällä palautelomakkeella. Kuvaile viestissäsi ongelma, ja kerro millä laitteella ja selaimella yritit kuunnella nettiradiota.

Pahoittelemme ongelmaa, ja pyrimme ratkaisemaan sen niin pian kuin mahdollista. Kesken jumalanpalveluksen emme valitettavasti pysty korjaamaan nettiradiolaitetta.

Paina Play-nappia avataksesi nettikirkko:

""