lapsia kaakaolla.

Kevään leirit

Kevään leirien ilmoittautuminen aukeaa 18.1.

Ilmoittautumisohjeet:

- Kysymme ilmoittautumisen yhteydessä lapsen sekä huoltajan henkilötunnuksen laskutusjärjestelmän takia. Henkilötunnukset ovat pakollisia tietoja, joten huomioithan tämän, mikäli ilmoitat myös toisten lapsia leirille.
- Ilmoittautuessa pakollisia tietoja osallistujasta ovat osallistujan nimi, HETU, osoite, postinumero, postitoimipaikka, ruoka-aineallergiat, muut terveyteen liittyvät tiedot.
Huoltajasta pakollisia tietoja ovat nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite ja sähköposti.
Mikäli leirin maksaja on sama kuin huoltaja, hänestä ei tarvita tietoja. Jos maksaja on eri kuin huoltaja, hänestä tarvitaan nimi, henkilötunnus ja osoite.
- Leirin osallistujille lähetetään sähköpostitse kirje, jossa on tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet leiriin liittyvät tiedot. Tarkkaile siis sähköpostiasi n. puoltatoista viikkoa ennen leiriä!!
- Peruuttamattomasta leiristä joudumme lähettämään laskun.

lautapelejä pöydällä.

vs. seurakuntapastori