lapsia kaakaolla.

Kesän leirit

Seuraamme AVIen koronarajoituksia leiriemme suhteen. Muutokset ovat mahdollisia.

Kesäleiri 1 Pellingissä 6.-8.6.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (täynnä; ilmoittautuminen menee varasijalle!)
Ilmoittautuminen klo 14.00

Kesäleiri 2 Pellingissä 8.-10.6.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (täynnä: ilmoittautuminen menee varasijalle!)
Ilmoittautuminen klo 14.15

Kesäleiri 3 Pellingissä 27.-29.7.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (täynnä: ilmoittautuminen menee varasijalle!)
Ilmoittautuminen klo 14.30

Eka-leiri 1 Pellingissä 6.-7.8.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (täynnä: ilmoittautuminen menee varasijalle!)
Koulunsa syksyllä 2021 aloittaville
Leirin hinta 19€
Ilmoittautuminen alkaa 29.4. klo 14.00

Eka-leiri 2 Pellingissä 7.-8.8.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (täynnä: ilmoittautuminen menee varasijalle!)
Koulunsa syksyllä 2021 aloittaville
Leirin hinta 19€
Ilmoittautuminen alkaa 29.4. klo 14.00

Päiväleiri 1 Hamarissa 26.-30.7.Linkki avautuu uudessa välilehdessä
1.-3. -luokkalaisille
Päiväkohtainen leiriaika 8.30-15.30
Tarjolla lounas ja välipala; ateriamaksu 30€

Päiväleiri 2 Hamarissa 2.-6.8.Linkki avautuu uudessa välilehdessä (täynnä: ilmoittautuminen menee varasijalle)
1.-3. -luokkalaisille
Päiväkohtainen leiriaika 8.30-15.30
Tarjolla lounas ja välipala; ateriamaksu 30€

Retket ja leiripäivät

29.5. Lapsiperheiden ja kouluikäisten ulkoilupäivä Karijärvellä

Luvassa mukavaa yhdessäoloa Karijärven kauniissa maisemissa, luonnon keskellä.
Karijärvelle kuljetaan omin kyydein.
Seurakunta tarjoaa pienet eväät ja grillimakkarat.

Leireille ilmoittautuminen alkaa torstaina 15.4.2021.

Nuorisotoimistossa, puh: 040 711 2780 tai yllä olevista linkeistä.
Kunkin leirin ilmoittautumislomake aukeaa leirin nimeä klikkaamalla. Katso leirikohtainen ilmoittautumisajankohta.
Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä.
Huom! Retkelle, leiripäiviin ja ulkoilutapahtumiin ilmoittautuminen vain netin kautta!

Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille kevään aikana. Lisäksi voi ilmoittautua päiväleireille ja ulkoilutapahtumiin.

Ilmoittautumisohjeet:

- Kysymme ilmoittautumisen yhteydessä lapsen syntymäajan sekä huoltajan henkilötunnuksen laskutusjärjestelmän takia. Huoltajan henkilötunnus on pakollinen, joten huomioithan tämän, mikäli ilmoitat myös toisten lapsia leirille.
- Ilmoittautuessa pakollisia tietoja osallistujasta ovat osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, postinumero, postitoimipaikka, ruoka-aineallergiat, muut terveyteen liittyvät tiedot.
Huoltajasta pakollisia tietoja ovat nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite ja sähköposti.
Mikäli leirin maksaja on sama kuin huoltaja, hänestä ei tarvita tietoja. Jos maksaja on eri kuin huoltaja, hänestä tarvitaan nimi, henkilötunnus ja osoite.
- Leirin osallistujille lähetetään sähköpostitse kirje, jossa on tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet leiriin liittyvät tiedot. Tarkkaile siis sähköpostiasi n. puoltatoista viikkoa ennen leiriä!!
- Peruuttamattomasta leiristä joudumme lähettämään laskun.

lautapelejä pöydällä.

Katso ja kuuntele pääsiäisajan uutisia

vs. seurakuntapastori

Varhaisnuorisotyö, nuoriso- ja erityisnuorisotyö