lapsia kaakaolla.

Ilmoittautuminen Syksyn leireille alkaa 30.8. klo 15. Tarkista leirikohtainen ilmoittautumisaika leirit välilehdeltä.

Kevään 2024 leirit: Leiripäivät Gammelbackan seurakuntakeskuksessa ma 19.2. ja ti 20.2. klo 9-15. Hiihtolomaleiri Pellingissä ke 21.-pe 23.2. Huhti 1-leiri Pellingissä pe 5.- su 7.4.  ja Huhti 2-leiri Pellingissä pe 12.-su 14.4.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 leireille alkaa ke 30.8.

Ilmoittautumisohjeet:

Seurakunnassa on vahvan tunnistautumisen ilmoittautumisjärjestelmä käytössä. Lapsen ilmoittajasta tulee automaattisesti maksaja ja hän saa laskun lapsen leiristä.

Vahvan tunnistautumisen takia emme kerää leiriläisiltä turvatietolomaketta, vaan ilmoittautuessa kerrotaan tarvittavat tiedot lapsesta. Ilmoittautuessa saat tiedon mihin päivään asti voit itse muokata/perua ilmoittautumisen. Tämän jälkeen muutokset ja peruutukset tehdään soittamalla.

Lomakkeella kysytään leiriläisestä seuraavia asioita: Nimi, HETU, osoite, erityisruokavaliot, terveyteen vaikuttavat tiedot, jota leirillä toivotaan huomioitavan, mahdolliset muut erityistarpeet, mahdollinen matkapahoinvointitaipumus, mahdollinen lääkitys, uimataito, poistuminen leiriltä, valokuvien julkaisulupa, lapsen koulu, huoltajien yhteystiedot, taipumus matkapahoinvointiin, onko ollut ennen yksin yökylässä.

Leiri paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä porvoolaisille / Porvoossa koulua käyville lapsille.

Osallistujille lähetetään kirje sähköpostitse, jossa tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot leiristä.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä joudumme lähettämään laskun

.

lautapelejä pöydällä.