lapsia kaakaolla.

Syksyn leirit

Syksyn leireistä ja ilmoittautumisista lisätietoa myöhemmin.

Leireille ilmoittautuminen alkaa torstaina 15.4.2021.

Nuorisotoimistossa, puh: 040 711 2780 tai yllä olevista linkeistä.
Kunkin leirin ilmoittautumislomake aukeaa leirin nimeä klikkaamalla. Katso leirikohtainen ilmoittautumisajankohta.
Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä.
Huom! Retkelle, leiripäiviin ja ulkoilutapahtumiin ilmoittautuminen vain netin kautta!

Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille kevään aikana. Lisäksi voi ilmoittautua päiväleireille ja ulkoilutapahtumiin.

Ilmoittautumisohjeet:

- Kysymme ilmoittautumisen yhteydessä lapsen syntymäajan sekä huoltajan henkilötunnuksen laskutusjärjestelmän takia. Huoltajan henkilötunnus on pakollinen, joten huomioithan tämän, mikäli ilmoitat myös toisten lapsia leirille.
- Ilmoittautuessa pakollisia tietoja osallistujasta ovat osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, postinumero, postitoimipaikka, ruoka-aineallergiat, muut terveyteen liittyvät tiedot.
Huoltajasta pakollisia tietoja ovat nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite ja sähköposti.
Mikäli leirin maksaja on sama kuin huoltaja, hänestä ei tarvita tietoja. Jos maksaja on eri kuin huoltaja, hänestä tarvitaan nimi, henkilötunnus ja osoite.
- Leirin osallistujille lähetetään sähköpostitse kirje, jossa on tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet leiriin liittyvät tiedot. Tarkkaile siis sähköpostiasi n. puoltatoista viikkoa ennen leiriä!!
- Peruuttamattomasta leiristä joudumme lähettämään laskun.

lautapelejä pöydällä.

Katso ja kuuntele pääsiäisajan uutisia

vs. seurakuntapastori

Varhaisnuorisotyö, nuoriso- ja erityisnuorisotyö