lapsia kaakaolla.

SYKSYN LEIREILLE JA TOIMINTAAN ILMOITTAUTUMINEN ALKAA KE 21.9. 2022

Ilmoittautumisohjeet:

Seurakunnassa on uusittu ilmoittautumisjärjestelmä käytössä. Ilmoittautumiseen tarvitsee vahvan tunnistautumisen.  Lapsen ilmoittajasta tulee automaattisesti maksaja ja hän saa laskun lapsen leiristä.

Vahvan tunnistautumisen takia emme enää kerää leiriläisiltä turvatietolomaketta, vaan ilmoittautuessa kerrotaan tarvittavat tiedot lapsesta. Ilmoittautuessa saat tiedon mihin päivään asti voit itse muokata/perua ilmoittautumisen. Tämän jälkeen muutokset ja peruutukset tehdään soittamalla.

Lomakkeella kysytään leiriläisestä seuraavia asioita: Nimi, HETU, osoite, erityisruokavaliot, terveyteen vaikuttavat tiedot, jota leirillä toivotaan huomioitavan, mahdolliset muut erityistarpeet, mahdollinen matkapahoinvointitaipumus, mahdollinen lääkitys, uimataito, poistuminen leiriltä, valokuvien julkaisulupa, lapsen koulu, huoltajien yhteystiedot.

Leiri paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä porvoolaisille / Porvoossa koulua käyville lapsille.

Osallistujille lähetetään kirje sähköpostitse, jossa tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot leiristä.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä joudumme lähettämään laskun

.

lautapelejä pöydällä.