lapsia kaakaolla.

Kevään leiritoiminnan tiedote Wilman kautta mennyt Porvoon kaupungin suomenkielisten koulujen 1-7 -luokkalaisille. Ilmoittautuminen levään 2023 leireille alkaa ti 31.1. klo 14.10 Leirit -sivun kautta.

lmoittautuminen kevään 2023 leireille alkaa ti 31.1. klo 14.10. Leirit sivujen kautta.

Ilmoittautumisohjeet:

Seurakunnassa on uusittu ilmoittautumisjärjestelmä käytössä. Ilmoittautumiseen tarvitsee vahvan tunnistautumisen.  Lapsen ilmoittajasta tulee automaattisesti maksaja ja hän saa laskun lapsen leiristä.

Vahvan tunnistautumisen takia emme enää kerää leiriläisiltä turvatietolomaketta, vaan ilmoittautuessa kerrotaan tarvittavat tiedot lapsesta. Ilmoittautuessa saat tiedon mihin päivään asti voit itse muokata/perua ilmoittautumisen. Tämän jälkeen muutokset ja peruutukset tehdään soittamalla.

Lomakkeella kysytään leiriläisestä seuraavia asioita: Nimi, HETU, osoite, erityisruokavaliot, terveyteen vaikuttavat tiedot, jota leirillä toivotaan huomioitavan, mahdolliset muut erityistarpeet, mahdollinen matkapahoinvointitaipumus, mahdollinen lääkitys, uimataito, poistuminen leiriltä, valokuvien julkaisulupa, lapsen koulu, huoltajien yhteystiedot.

Leiri paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä porvoolaisille / Porvoossa koulua käyville lapsille.

Osallistujille lähetetään kirje sähköpostitse, jossa tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet tiedot leiristä.

Peruuttamatta jätetyistä leireistä joudumme lähettämään laskun

.

lautapelejä pöydällä.