lapsia kaakaolla.

Syksyn leirit

Valitettavasti vallitsevasta tilanteesta johtuen loppusyksyn leirit on jouduttu perumaan.

Lasten hoosiannakonsertti klo 16 tuomiokirkossa, linkki striimaukseen: Lasten hoosiannakirkko - YouTube (bit.ly)

Seurakunnan leireihin kuuluu monenlaista mukavaa yhdessä tekemistä - saunomista, askartelua, ulkona leikkimistä ja pelailua. Leiripäivän aloittaa ja päättää yhteinen hartaushetki.

Nuorisotoimistossa, puh: 040 711 2780 tai yllä olevista linkeistä.
Kunkin leirin ilmoittautumislomake aukeaa leirin nimeä klikkaamalla. Katso leirikohtainen ilmoittautumisajankohta.
Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille + tapahtumaan syksyn aikana.
Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä.
Huom! Vietä yö kirkossa -tapahtumaan ilmoittautuminen vain netin kautta!

Ilmoittautumisohjeet:

- Kysymme ilmoittautumisen yhteydessä lapsen syntymäajan sekä huoltajan henkilötunnuksen laskutusjärjestelmän takia. Huoltajan henkilötunnus on pakollinen, joten huomioithan tämän, mikäli ilmoitat myös toisten lapsia leirille.
- Ilmoittautuessa pakollisia tietoja osallistujasta ovat osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, postinumero, postitoimipaikka, ruoka-aineallergiat, muut terveyteen liittyvät tiedot.
Huoltajasta pakollisia tietoja ovat nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite ja sähköposti.
Mikäli leirin maksaja on sama kuin huoltaja, hänestä ei tarvita tietoja. Jos maksaja on eri kuin huoltaja, hänestä tarvitaan nimi, henkilötunnus ja osoite.
- Leirin osallistujille lähetetään sähköpostitse kirje, jossa on tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet leiriin liittyvät tiedot. Tarkkaile siis sähköpostiasi n. puoltatoista viikkoa ennen leiriä!!
- Peruuttamattomasta leiristä joudumme lähettämään laskun.

lautapelejä pöydällä.

vs. seurakuntapastori