lapsia kaakaolla.

Kevään leirit

Seuraamme AVIen koronarajoituksia leiriemme suhteen. Muutokset ovat mahdollisia.

Hiihtolomaleiri Pellingissä 22.-24.2.
1.-7. -luokkalaisille
Leirin hinta 38€
Ilmoittautuminen klo 14.00

Kouluikäisten leiri Pellingissä 12.-14.3.
1. -7. -luokkalaisille
Leirin hinta 38€
Ilmoittautuminen klo 14.15

Seurakunnan leireihin kuuluu monenlaista mukavaa yhdessä tekemistä - saunomista, askartelua, ulkona leikkimistä ja pelailua. Leiripäivän aloittaa ja päättää yhteinen hartaushetki.

Retket ja leiripäivät

Hiihtoloman retki 25.2.
Kohde tarkentuu lähempänä
Retken hinta 10€

24.4. Leiripäivä Karijärvelle 1.-7. -luokkalaisille

29.5. Leiripäivä Karijärvelle 1.-7. -luokkalaisille

Leiripäivissä vietetään aikaa ulkona yhdessä leikkien, pelaillen ja eväistä nautiskellen. Seurakunta tarjoaa eväät.

Ulkoilupäivät kouluikäisille

30.1. klo 10-13 Kaupunkisuunnistusta Porvoossa

20.2. klo 10-13 Pokémon Go-pelailua Porvoon keskustassa

27.2. klo 10-13 Liikkuvat olympialaiset Porvoon keskustassa

27.3. klo 10-15 Pääsiäispolku kouluikäisille - lisätietoa myöhemmin

10.4. klo 10-13 Pokémon Go-pelailua Huhtisissa

8.5. klo 10-13 Metsäretki Gammelbackassa

22.5. klo 10-13 Pokémon Go-pelailua Porvoon keskustassa

Varauduthan ulkoilupäiviin sään mukaisella varustuksella sekä omilla eväillä. Pidämme evästauon päivän aikana, mutta seurakunta ei tarjoa eväitä.
Keskustan ulkoilupäivät alkavat ja päättyvät suomalaisella seurakuntakodilla (Lundinkatu 5), Gammelbackan metsäretki Gammelbackan seurakuntakeskuksella ja Huhtisen Pokémon Go-pelailu Huhtisen koululla.
Tapahtumissa on lyhyt hartaus.

Leireille ilmoittautuminen alkaa torstaina 7.1.2021.

Nuorisotoimistossa, puh: 040 711 2780 tai yllä olevista linkeistä.
Kunkin leirin ilmoittautumislomake aukeaa leirin nimeä klikkaamalla. Katso leirikohtainen ilmoittautumisajankohta.
Mahdollisista vapaista leiripaikoista voi kysellä nuorisotoimiston päivystyksestä n. viikkoa ennen leiriä.
Huom! Retkelle, leiripäiviin ja ulkoilutapahtumiin ilmoittautuminen vain netin kautta!

Lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle leirille kevään aikana. Lisäksi voi ilmoittautua retkelle, leiripäiviin ja ulkoilutapahtumiin.

Ilmoittautumisohjeet:

- Kysymme ilmoittautumisen yhteydessä lapsen syntymäajan sekä huoltajan henkilötunnuksen laskutusjärjestelmän takia. Huoltajan henkilötunnus on pakollinen, joten huomioithan tämän, mikäli ilmoitat myös toisten lapsia leirille.
- Ilmoittautuessa pakollisia tietoja osallistujasta ovat osallistujan nimi, syntymäaika, osoite, postinumero, postitoimipaikka, ruoka-aineallergiat, muut terveyteen liittyvät tiedot.
Huoltajasta pakollisia tietoja ovat nimi, henkilötunnus, puhelinnumero, osoite ja sähköposti.
Mikäli leirin maksaja on sama kuin huoltaja, hänestä ei tarvita tietoja. Jos maksaja on eri kuin huoltaja, hänestä tarvitaan nimi, henkilötunnus ja osoite.
- Leirin osallistujille lähetetään sähköpostitse kirje, jossa on tarkemmat ja mahdollisesti muuttuneet leiriin liittyvät tiedot. Tarkkaile siis sähköpostiasi n. puoltatoista viikkoa ennen leiriä!!
- Peruuttamattomasta leiristä joudumme lähettämään laskun.

lautapelejä pöydällä.

vs. seurakuntapastori