Porvoonseudun perheasiain neuvottelukeskus

Porvoonseudun perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista apua parisuhteen haasteisiin sekä elämän kriisitilanteisiin.

Palvelumme on maksutonta ja avointa kaikille kirkon jäsenyydestä tai perhemuodosta riippumatta.
Työskentelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Työntekijöillämme on vaitiolovelvollisuus.

Tarjoamme myös hoidollisia ryhmiä, koulutusta, työnohjausta sekä sovittelua yhteistyössä Itä-Uudenmaan perheoikeudellisen yksikön kanssa.

Perheneuvonta tarjoaa ammatillista apua myös poikkeusaikana

Parisuhteessa ja elämässä voi juuri nyt olla erityisen paljon paineita, ja siksi perheneuvonta on lisännyt akuuttiaikojaan. Voit ottaa yhteyttä parisuhteen ongelmissa ja elämän kriisitilanteissa.

Palvelu on maksutonta ja avointa kaikille kirkon jäsenyydestä tai perhemuodosta riippumatta. Asiakkaaksi voit tulla yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia. Tapaamiset järjestetään toistaiseksi etäyhteyden välityksellä.

Soita ajanvarausnumeroon  019 66 11 315, ma - ke klo 10-12. Muina aikoina voit jättää viestin ja palaamme asiaan pikimmiten. Perheneuvonnan tarkemmat yhteystiedot saat täältä.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Lue uutinen kirkon perheneuvonnasta täältä: Perheneuvonta tulee keskelle ihmisten arkea Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Ajanvaraus

Ma-ke klo 10.00-12.00, muina aikoina voit jättää viestin ja palaamme asiaan.

Puh. 019 661 1315

kaksi ihmistä keltaisissa sadetakeissa käsi kädessä.