käsissä vadelmia.

TALOUDELLINEN TUKI

Diakoniatyö voi tukea sinua ja perhettäsi taloudellisissa vaikeuksissa. Taloudellinen tuki on harkinnanvaraista, tilannesidonnaista ja kertaluonteista. Asiakkaan tiedot kirjataan diakonian asiakasohjelmaan luottamuksellisesti. Avustuksia emme myönnä esim. vuokrarästeihin, ulosottoihin ja lainanlyhennyksiin. Näissä asioissa sinua pyritään auttamaan rahaneuvonnan kautta. Yleisin taloudellisen tuen avustusmuoto on ostolupa ruokakauppaan.

Taloudellista avustusta hakiessasi sinun tulee lähettää viimeisin tiliote kokonaisuudessaan ja mahdolliset toimeentulotukipäätökset joko valokuvana matkapuhelimella, sähköpostiin skannattuna tai diakoniatoimiston postilaatikkoon Lundinkatu 5. Avustusasiat käsitellään kerran viikossa.

Diakoniatyön avustukset 2021

Ajanvaraus avustuksen hakuun puhelimitse tiistaisin klo 10-14 puh. 019 6611 231

TALOUS HALLINTAAN

Miksi rahasta on niin vaikea puhua? Ja juuri siitä pitäisi puhua - Raha-asiat koskettavat meistä jokaista ja niiden kanssa on pelottavan helppo saada itsensä solmuun ja ahdistuneeksi.

 

Haluatko saada taloutesi hallintaan, apua ja tukea arjen raha-asioiden hoitoon ja talouden suunnitteluun? 

Diakoniatyön vapaaehtoiset Raharinkiläiset antavat ilmaista tukea talouden suunnitteluun, opastavat sähköisessä asioinnissa (verkkopankki, tukien hakeminen) ja miettivät yhdessä kanssasi, kuinka saada arjessa rahat riittämään. Raha-asiain neuvontaringin vapaaehtoiset ovat vaitiolovelvollisia ja ammattitaitoisia. 

Ota yhteyttä suoraan diakoniatyöntekijään, yhteystiedot löydät täältä.

 

 

YouTube-video