Avoimet työpaikat 

Porvoon seurakuntayhtymän avoimet työpaikat

Porvoon seurakuntayhtymän muodostavat kaksi evankelis-luterilaista seurakuntaa, Porvoon suomalainen seurakunta ja Borgå svenska domkyrkoförsamling, joissa on yhteensä n. 35 000 jäsentä. Vakinaista henkilökuntaa on n. 120 henkilöä. Seurakuntayhtymässä on nyt avoinna vahtimestarin toimi. 

Porvoon seurakuntayhtymä hakee VAHTIMESTARIA

Vahtimestarin toimi on laaja-alainen asiakas- ja huoltopalvelutehtävä seurakuntayhtymän eri kiinteistöissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää eri kirkollisten toimitusten sekä sakraalitilojen hoidon tuntemusta. Työhön sisältyy viikonloppu- ja iltatyötä.

Tehtävässä tarvitaan joustavuutta, sopeutumiskykyä ja oma-aloitteisuutta. Hyvät asiakaspalvelu-taidot ovat avainasemassa: työssä kohdataan ja palvellaan ihmisiä hyvin erilaisissa tilanteissa. 

Hakijalle katsotaan eduksi esim. suoritettu suntion, laitoshuoltajan, vahtimestarin tai virastomestarin ammattitutkinto. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja työskentelystä seurakunnassa katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää riittävää suomen ja ruotsin kielen suullista taitoa, muu kielitaito on eduksi. Työtehtävien hoitaminen edellyttää siirtymistä yhtymän eri kiinteistöjen välillä, joten auton käyttömahdollisuus helpottaa työn hoitamista. Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen tulee esittää ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Toimen tehtävänkohtainen palkka määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 401 mukaisesti. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista, henkilökohtaista palkanosaa tai kokemuslisää aikaisemman työkokemuksen perusteella. Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. 

Pyydämme hakemuksia sähköisen hakujärjestelmämme kautta täällä. Hakuaikaa on jatkettu. Hakemukset tulee lähettää 12.1.2020 klo 15.00 mennessä. Aiemmin hakemuksensa jättäneet otetaan huomioon.

Lisätietoja antavat ma-ti klo 9-11 vs. kiinteistö- ja hankintapäällikkö Timo Kraufvelin, p. 040 488 9009 sekä ylivahtimestari Tero Liljamo, p. 0400 959 087.

Porvoossa 12.12.2019

Porvoon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Lisätietoja

henkilöstöpäällikkö
Porvoon seurakuntayhtymä
Yhtymän johto
Lundinkatu 5
06100 Porvoo
talouspäällikkö
Porvoon seurakuntayhtymä
Yhtymän johto
(019) 6611 208
Lundinkatu 5
06100 Porvoo