Porvoon seurakuntayhtymän hallintovirasto ja suomalainen seurakuntakoti iltavalaistuksessa.

Porvoon suomalaisessa seurakunnassa

on tällä hetkellä avoinna:

Nuorisotyönohjaajan virka

kirkkorekry.fi/nuorisotyonohjaaja_porvoonsuomalainenseurakunta

Porvoon suomalaisen seurakunnan kahdeksan hengen nuorisotiimiin etsitään motivoitunutta ja uusiin haasteisiin valmista nuorisotyönohjaajaa.

Työn painopiste on alakouluikäisten parissa. Päävastuuna on koulujen kanssa tehtävä yhteistyö (luokkavierailut, päivänavaukset ja koulukirkot) ja viikottainen läsnäolo kummikouluissa. Viranhaltija vastaa alakouluikäisten toiminnan tiedottamisesta ja retkitoiminnasta sekä osallistuu leiritoimintaan. Kouluikäisten toiminta toteutetaan yhdessä kolmen työntekijän varhis-tiimin kanssa.

Tehtävään sisältyy rippikoulutyötä, isoskoulutusta, rippikoulun jälkeistä nuorisotyötä sekä tehtäviä jumalanpalveluselämässä ja moniammatillisissa strategiaryhmissä.

Seurakunnalla on toimiva ja viihtyisä nuorisotila Porvoon keskustassa ja tasokas leirikeskus Pellingin saaristossa.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan,
sekä viran vahvistamista varten rikosrekisteriote (RLL 6 § 2).

Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla.

Opintojen loppsuoralla olevat huomioidaan.

Haastattelut järjestetään kutsutuille keskiviikkona 1.3.2023 klo 13-17 välillä. Kutsu haastatteluun esitetään keskiviikkona 22.2.2023. Haastattelut järjestetään Porvoon seurakuntakodilla, Lundinkatu 5.

Tavoittavan työn seurakuntapastorin virka

kirkkorekry.fi/seurakuntapastori, tavoittava tyo_porvoonsuomalainenseurakunta

Tervetuloa kehittämään ja tekemään uudenlaista tavoittavaa seurakuntatoimintaa idylliseen Porvooseen! Pääset tekemään tavoittavaa työtä yhdessä konkari Juha Virolaisen (diakoni ja nuorisotyönohjaaja) kanssa, jolla on yli 30-vuotinen työkokemus Porvoon suomalaisessa seurakunnassa.

Seurakunnassamme on kannettu erityistä huolta ns. irrallisista porvoolaisista, joita on reilu kolmannes alueemme asukkaista, ja jotka ovat vieraantuneet kristinuskosta ja sen sanomasta. Erityisen paljon heitä on nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa.

Irrallisia ei pystytä tavoittamaan seurakuntien perinteisillä työaloilla ja kokoavalla toiminnalla, vaan heitä on etsittävä sieltä, missä he luontaisesti muutenkin ovat. Tahdomme tarjota heille kristinuskon aarteita ja osallistumisen mahdollisuuksia sanomasta tinkimättä, mutta helposti lähestyttävästi, uusilla näkökulmilla ja tyyleillä.

Tämän vuoksi kaipaamme työyhteisöön lisää osaamista erilaisten tempausten ja pop up -tyyppisten tilaisuuksien järjestämisestä sekä erinomaisia verkostotaitoja. Myös mediaosaaminen on tärkeässä roolissa. Haemme siis pappia tai teologian maisteria, joka osaa yleisten papin töiden lisäksi luoda uudenlaisia tapoja tehdä kontekstuaalista teologiaa niiden kanssa, jotka vielä pysyttelevät kaukana seurakuntien toiminnasta.

Porvoon seurakuntayhtymän avoimet työpaikat

Klikkaa alla oleva linkki.