Yhteinen kirkkoneuvosto

Porvoon seurakuntayhtymän yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluvat valittuina jäseninä yhteisen kirkkovaltuuston valitsema varapuheenjohtaja ja kahdeksan (8) jäsentä, joilla on henkilökohtainen varajäsen. Toimikaudella 2021-2022 kirkkoneuvostoon kuuluvat:

Salmi Pontus, tuomiokapitulin valitsema puheenjohtaja
Ahlnäs Benita, yhteisen kirkkovaltuuston valitsema varapuheenjohtaja (varajäsen Marit Björkbacka)
Hanni Jukka (varajäsen Liikala Teemu)
Harjumaaskola Anu (varajäsen Ahola Hannu)
Järvinen Marja (varajäsen Raimo Ikonen)
Savin Charlotta (varajäsen Karlsson Karin)
Luoma Anja (varajäsen Pitkänen Liisa)
Pessala Juhani (varajäsen Sorjonen Leena)
Reijonen Mikko (varajäsen Kangas-Heiska Tapio)
von Schoultz Martin (varajäsen Blomqvist Ove)

Muut kokouksiin osallistujat:
Borgå svenska domkyrkoförsamlingin kirkkoherra, tuomiorovasti Mats Lindgårdilla sekä yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Anna Talvitiellä ja yhteisen kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Torbjörn Blomqvistilla on yhteisen kirkkoneuvoston kokouksissa läsnäolo-oikeus.

Yhteisen kirkkoneuvoston kokouksista laaditaan pöytäkirjat.

Kokousaikataulu tammi-kesäkuussa 2021:

ryhmäkokoukset alkavat klo 17.30, kirkkoneuvoston kokous klo 18.00. Kokoukset pidetään suomalaisella seurakuntakodilla, Lundinkatu 5, ellei toisin mainita.

• torstaina 21.1.2021 (vanha ykn)
  • torstaina 18.2.2021 (uusi ykn)
  • torstaina 25.3.2021 (tilinpäätös)
  • torstaina 22.4.2021