nuoria veisukirjat kädessä.


Nuorten seurakuntakoulu SEKO

Mitä SEKO on?

SEKO antaa sinulle valmiuksia toimia isosena, kerhonohjaajana ja pyhäkoulunopettajana. Joitain työtehtäviä on tarjolla jo koulutuksen aikana. Koulutuksesta saamallasi todistuksella voi olla hyötyä hakiessasi koulu- tai työpaikkaa.

SEKO on kaksi lukukautta kestävä koulutus, joka alkaa elokuussa ja päättyy seuraavan vuoden toukokuussa. Kokoontumisia on joka toinen viikko (á 1,5h). Lisäksi SEKOon kuuluu kaksi leiriä, retki, opintopiirejä sekä osallistumisia nuorten tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Nuoren ajatuksia aiheesta miksi Sekoon:

”Seko on seurakunnan järjestämä koulutus. Koulutuksen käytyä pääsee tekemään erinäisiä seurakunnan tapahtumia. Näistä tärkeimpänä rippileiriä.
Seurakunnan tapahtumien järjestäminen on aivan yhtälailla hauskaa, kun niissä oleminen. Rippileiristä saa paljon irti myös isosena. Isosena pääsee myös järjestämään varhisleirejä. Näillä pääsee tutustumaan lasten intoon ja iloisuuteen.
Itse koulutus on itsestäänkin jo hauska kokemus. Siellä tapaa paljon uusia ihmisiä ja saa uusia ystäviä. Siellä oppii myös paljon elämän taitoja. Oppii käsittelemään joukkoja ja olemaan ryhmän johtaja.
Koulutuksesta saa myös etulyöntiaseman kesätyönhaussa. Näillä syillä olisi hyvä liittyä Sekoon. Se on monelle ollut yksi elämän tärkeimmistä titteleistä.”
–  Lassi Vilenius –

 

SEKO-illat keväällä 2022:

 

Parittomilla viikoilla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16 - 17.30. Voit valita, kumpana päivänä osallistut.

Seuraavat kerrat: 1.-2.2., 15.-16.2., 1.-2.3., 15.-16.3., 29.-30.3.

 

 
 

 


 

Ota yhteyttä

Nuorisotyönohjaaja
Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5
06100 PORVOO
vs. seurakuntapastori
Porvoon suomalainen seurakunta

Rippikoulu, isostoiminta SEKO, partion yhdyshenkilö

seurakuntapastori, virkavapaalla 31.8.2022 saakka
Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5
06100 PORVOO

Rippikoulu, isostoiminta SEKO, partion yhdyshenkilö