Juhlasali – Porvoon seurakuntakoti

Pöydät salissa.

Vuokrauksen hinta alkaen 160 € / 5 h

Hintaan sisältyy tilan järjestely ennen ja jälkeen tilaisuuden vahtimestarin toimesta. Omatoimivarauksena tilavuokra -25 %.

Yli 100-vuotiaassa kivirakennuksessa sijaitseva Juhlasali soveltuu monenlaisiin tapahtumiin: hää- ja perhejuhliin, kokouksiin, konsertteihin ja kaste- sekä muistotilaisuuksiin.

Suureen (250 m²) ja valoisaan Juhlasaliin mahtuu peräti 200 henkilöä. Pöytäjärjestelmään asetettuna komea Juhlasali soveltuu 120 henkilölle.

Vanhaa kunnioittaen entisöity entinen Porvoon Säästöpankin pankkisali on todellinen kameleontti. Sen voi kalustaa komeaksi ruokailusaliksi tai rennoksi suureksi olohuoneeksi.

Juhlasali on esteetön. Käytössä on pyörätuolille sopiva hissi. Sisäpihalla on yksi invapysäköintipaikka, jolta esteetön kulku juhlasaliin.

Lundinkadun varrella on useita maksullisia parkkipaikkoja, ja bussiasemalle sekä taksitolpalle on vain noin sadan metrin matka.

Varustelu

• Flyygeli Steingraeber & Söhne 1899, kunnostettu 2000
  • Huom! Voit varata käyttöösi myös kahvion, jos tarvitset astioita, kahvinkeitintä, mikroa, uunia tai jääkaappia tilaisuuteesi.
  • Tilavat naulakot
  • Kokoustekniikka vuokrattavissa: kannettava tietokone, 84" suurnäyttö
  • Mikrofonit puhetilaisuuksia varten
  • Kruunukynttilät ja pöytäliinat lisähintaan.
Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Induktiosilmukka Induktiosilmukka
wc wc

Kysy lisää tai tee varaus!

Voit lähettää varauspyynnön tai kysymyksiä tällä lomakkeella.

Muista jakaa yhteystietosi, että voimme olla sinuun yhteydessä.

Halautko varata tilan? Kerro mikä tila, milloin ja minkälaisesta tilaisuudesta on kyse.

Lunch för pensionerade och arbetssökande

Andakt med lunch erbjuds för daglediga. Välkommen till Lundagatan 5!

Kohtaamispaikka, hartaus ja lounas

Tervetuloa tapaamaan toisia, kuulemaan hartautta ja aterioimaan yhdessä. Joululounas.

Rauhankahvila - Peace Café

Rauhankahvila on kohtaamispaikka eri maista ja kulttuureista tuleville. Tarjolla on hyvää seuraa, syötävää ja kohtaamisia rennossa ja kansainvälisessä ilmapiirissä. Tänään joulumusiikkia ja joulupukki. Ruoka ja juoma ei maksa mitään, sen tarjoavat tilaisuuden järjestäjät Porvoon suomalainen seurakunta ja Borgå svenska domkyrkoförsamling. Tänään vietämme Rauhankahvilaa jouluisissa merkeissä. Kahvilan kieliä ovat mm. suomi, ruotsi, englanti ja arabia.

Lunch för pensionerade och arbetssökande

Andakt med lunch erbjuds för daglediga. Välkommen till Lundagatan 5!

Ikäihmisten joulupuurot

Ikäihmisten joulupuurot- yhteinen juhlahetki

Kauneimmat joululaulut vielä kerran

Laulamme Kauneimpia joululauluja yhdessä vielä kerran.

Lähetyksen työpaja

Tervetuloa tekemään käsitöitä, kahvittelemaan, vaihtamaan kuulumiset ja nauttimaan hyvästä seurasta. Työpajassa kädentaidot valjastetaan lähetystyön käyttöön tekemällä tuotteita seurakunnan pääsiäis- ja adventtimyyjäisiin ja vähän muuallekin.

Lähetyksen työpaja