Juhlasali – Porvoon seurakuntakoti

Lundinkatu 5 , 06400 Porvoo

Pöydät salissa.

Yli 100-vuotiaassa kivirakennuksessa sijaitseva Juhlasali soveltuu monenlaisiin tapahtumiin: hää- ja perhejuhliin, kokouksiin, konsertteihin ja kaste- sekä muistotilaisuuksiin.

Suureen (250 m²) ja valoisaan Juhlasaliin mahtuu peräti 200 henkilöä. Pöytäjärjestelmään asetettuna komea Juhlasali soveltuu 120 henkilölle.

Vanhaa kunnioittaen entisöity entinen Porvoon Säästöpankin pankkisali on todellinen kameleontti. Sen voi kalustaa komeaksi ruokailusaliksi tai rennoksi suureksi olohuoneeksi.

Juhlasali on esteetön. Käytössä on pyörätuolille sopiva hissi. Sisäpihalla on yksi invapysäköintipaikka, jolta esteetön kulku juhlasaliin.

Lundinkadun varrella on useita maksullisia parkkipaikkoja, ja bussiasemalle sekä taksitolpalle on vain noin sadan metrin matka.

Varustelu

• Flyygeli Steingraeber & Söhne 1899, kunnostettu 2000
  • Huom! Voit varata käyttöösi myös kahvion, jos tarvitset astioita, kahvinkeitintä, mikroa, uunia tai jääkaappia tilaisuuteesi.
  • Tilavat naulakot
  • Kokoustekniikka vuokrattavissa: kannettava tietokone, 84" suurnäyttö
  • Mikrofonit puhetilaisuuksia varten
  • Kruunukynttilät ja pöytäliinat lisähintaan.

Vuokrauksen hinta alkaen 160 € / 5 h

Hintaan sisältyy tilan järjestely ennen ja jälkeen tilaisuuden vahtimestarin toimesta. Omatoimivarauksena tilavuokra -25 %.

Wi-Fi

Kysy lisää tai tee varaus!

Voit lähettää varauspyynnön tai kysymyksiä tällä lomakkeella.

Muista jakaa yhteystietosi, että voimme olla sinuun yhteydessä.

Halautko varata tilan? Kerro mikä tila, milloin ja minkälaisesta tilaisuudesta on kyse.

Lundinkatu 5, 06400 Porvoo

Kädentaitoilta maahanmuuttajille

Kädentaitoilta pidetään Porvoon seurakuntakodilla kaksi kertaa, ti 28.6.22 klo 16.00-17.30 ja ti 26.7.22 klo 16.00-17.30. Tule molemmilla kerroilla tai osallistu vain toiseen. Maalataan ja koristellaan. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta käsitöistä. Etukäteisilmoittautuminen.