Sairaalapapit

Sairaalasielunhoidon tehtävänä on järjestää, johtaa, hoitaa ja kehittää potilaan hoidon kannalta tarpeelliseksi katsottua sielunhoitotyötä yhteistyössä henkilökunnan ja seurakuntien kanssa. Sairaalasielunhoitotyö sisältää julistus-, sielunhoito- ja opetustyötä sekä työnohjauksellista toimintaa. Työ tapahtuu potilaiden, heidän omaistensa ja henkilökunnan parissa.

Johtavana sairaapastorina toimii Maikki-Liisa Ruhala, maikki-liisa.ruhala@evl.fi,  hänen työhuoneensa on Porvoon sairaalan tiloissa, Sairaalantie 1, 06150 Porvoo.

sairaalapastori
Porvoon seurakuntayhtymä

Tavattavissa Toukovuoren palvelukodissa, Palomäen palvelutalossa, Porvoon sairaalan psykiatrian osastolla ja Näsin kuntoutuskeskus Wilhelminassa

johtava sairaalapastori