alban helma ja tennarit.

Rippikoulut 2021

Vuonna 2021 15-vuotta täyttäville suomalaisen seurakunnan jäsenille on postitettu rippikouluesite kotiosoitteeseen.

Myös kirkkoon kuulumattomat nuoret ovat tervetulleita rippikouluun. Mahdollisesta kasteesta ja kirkkoon liittymisestä sovitaan kunkin rippikouluryhmän papin kanssa erikseen.

Rippikoulut 2021-esite

Rippikoulumatka on seikkailu, jonka voit kokea vain kerran elämässäsi - tervetuloa mukaan!

Rippijuhlia vietetään rippikoulun käyneen ja konfirmoidun nuoren kunniaksi. Nuorelle rippijuhlat ovat tärkeä aikuistumisjuhla.

Rippijuhlien järjestäminen

Ihmisiä kirkon pihalla konfirmaatiopäivänä.

Lundinkatu 5 / Runeberginkatu 29, sisäpiha, kellarikerros
06100 PORVOO

Avoinna ti-to klo 14-15.45.

Nuorisotyönjohtaja
Lundinkatu 5
vs. seurakuntapastori

Rippikoulu, isostoiminta SEKO, partion yhdyshenkilö

seurakuntapastori, virkavapaalla 8.1.2021 saakka
Lundinkatu 5
06100 PORVOO

Rippikoulu, isostoiminta SEKO, partion yhdyshenkilö VIRKAVAPAALLA 1.5.2020 - 8.1.2021

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia