alban helma ja tennarit.

Rippikoulut 2021

(Päivitetty 9.4.2021)

Covid-19 pandemian takia olemme Porvoon suomalaisessa seurakunnassa joutuneet rakentamaan rippikoulusuunnitelmat uusiksi.

Kevättalven viikonloppuleirejä ei toteuteta. Hiihtolomarippikoulu siirretään kesään.

Viikonloppuleirit korvataan päivätoteutuksena maalis-huhtikuussa TEAMS-tapaamisina. Kevään aikana nuoret suorittavat osan rippikoulusta itsenäisesti verkkototeutuksena. Pyrimme toukokuussa järjestämään jokaiselle ryhmälle ehtoolliskirkon kirkonmäellä. Kesän leirijaksoihin ja konfimaatioiden ajankohtiin on tullut muutoksia.

Pahoittelemme rippikouluvalintojen viivästymistä ja joudumme edelleen pidättämään kaikki oikeudet rippikouluaikataulujen muutoksiin.

Lisätiedot:

• nuorisotoimiston päivystys tiistai-torstai klo 14-15.45, p. 040 711 2780
  • Jari Oksanen, nuorisotyönjohtaja, jari.oksanen@evl.fi, p. 0400 494 039
  • Maiju Halmela, rippikoulupappi, maiju.halmela@evl.fi, p. 040 661 2704

Rippikoulut 2021-sivulta löydät leirien ja konfirmaatioiden ajankohdat. Sivulle on myös päivitetty kevään TEAMS-rippikoulupäivät.

Rippikoulut 2021 -esite

Rippikoulumatka on seikkailu, jonka voit kokea vain kerran elämässäsi - tervetuloa mukaan!

Rippijuhlia vietetään rippikoulun käyneen ja konfirmoidun nuoren kunniaksi. Nuorelle rippijuhlat ovat tärkeä aikuistumisjuhla.

Rippijuhlien järjestäminen

Ihmisiä kirkon pihalla konfirmaatiopäivänä.

Lundinkatu 5 / Runeberginkatu 29, sisäpiha, kellarikerros
06100 PORVOO

Avoinna ti-to klo 14-15.45.

Nuorisotyönjohtaja
Lundinkatu 5
vs. seurakuntapastori

Rippikoulu, isostoiminta SEKO, partion yhdyshenkilö

seurakuntapastori, virkavapaalla 31.5.2022 saakka
Lundinkatu 5

Rippikoulu, isostoiminta SEKO, partion yhdyshenkilö

Rippikoulu on puolen vuoden mittainen tutustuminen seurakuntaan ja kristilliseen uskoon. Usein rippikoulu käydään sinä vuonna, kun nuori täyttää 15 vuotta. Rippikoulun voi käydä myös aikuisena.

Rippikoulu edeltää rippijuhlia