Nuori pitää käsissään nuoren seurakunnan veisukirjaa.

KEVÄÄN 2021 RIPAREIDEN ISOSVALINNAT

Toimi vastuullisesti:

• leireille ei osallistuta flunssaoireisena.
  • mahdolliset peruutukset tekstarilla Jari Oksaselle puh. 0400494039, mainitse viestissä nimesi ja leiri.
  • isoset eivät keskenään tee vaihtoja.

Isospaikkojen täydennyshaku kaikille Seko suorittaneille.

ELISABETH 4.-6.1.-21 ja 19.-26.2.-21

Taina Virolainen, Jari Oksanen ja Maiju Halmela.

Eino Huuhtanen, Niko Perälä, Kaisa Huuhtanen (S), Isabella Keskinen (S), Vera Puumalainen ja Lisa Soppela.

ESTER 8.-10.1.-21

Taina Virolainen ja Olli Hyvärinen

Henni-Sofia Torkkel, Isabella Keskinen (S), Elsa Häyhä, Tia Saren, Minni Rönnberg, Daniel Lindström (S) ja Eino Huuhtanen.

ANDREAS 8.-10.1.-21

Janne Kuusitunturi (S) ja Virpi Syrjänen

Annika Stude, Anni Saarentaus, Ada Westerinen, Anni Puumalainen, Sini Holmlund, Niko Perälä ja Okko Kemppainen.

PIETARI 15.-17.1.-21

Juhana Sihvo (S), Pia Tupelin ja Jari Oksanen (kesä)

Juho Sola (S),  Alex Allinen, Isabella Keskinen (S), Vera Puumalainen,  Anni Saarentaus, Elsa Häyhä ja Venla Koivisto.

LYYDIA 15.-17.1.-21

Maiju Halmela, Jasmiina Kiri (S) ja Pasi Nieminen

Ada Westerinen, Ada Malvisalo, Annika Stude, Jenni Kinnunen, Tia Saren, Eino Huuhtanen ja Samu Ranta-aho (S).

JOHANNES 15.-17,1,-21

Annaleena Piepponen ja Jari Oksanen

Veera Tuomikoski, Josefiina Pohjalainen, Besiana Globoderi, Emilia Kuukka, Iiris Kuosmanen, Daniel Lindström (S) ja Elis Pirkäniemi (S).

SAARA 22.-24.1.-21

Maiju Halmela ja Jari Oksanen

Kaisa Huuhtanen (S), Anni Saarentaus, Samu Ranta-aho (S), Henni-Sofia Torkkel, Iines Manninen, Sini Holmlund ja Niko Perälä.

JOONA 22.-24.1.2021

Minna Tuominen, Herman Pylvänäinen (S) ja Mette Skyttä

Okko Kemppainen, Elis Pitkäniemi (S), Emilia Kuukka, Minni Rönnberg, Ada Malvisalo, Jenni Kinnunen ja Aino Huikari.

MARTTA 29.-31.1.-21

Juhana Sihvo (S), Herman Pylvänäinen (S) ja Helena Halvari

Annika Stude, Besuana Globoderi, Aino Huikari, Anna Koivula, Jenna Asikainen, Elias Pitkäniemi (S) ja Alex Allinen

MARIA 12.-14.2.-21

Janne Kuusitunturi (S), Marja-Leena Dammert ja Taina Virolainen

Juho Sola (S), Josefiina Pohjalainen, Jenna Asikainen, Ada Westerinen, Vera Puumalainen, Okko Kemppainen ja Samu Ranta-aho (S).

SAMUEL 26.-28.2.-21

Juha Takala, Maria Jylhä ja Juhis Virolainen (S)

Juho Sola (S), Daniel Lindström (S), Ada Malvisalo, Minttu Lehtonen, Iines Manninen ja Josefiina Pohjalainen.

Isostoiminta

Porvoossa isosena pääsee toimimaan monissa erilaisissa tehtävissä. Isoseksi pääsee niin rippileireille ja varhaisnuorten leireille kuin kuoro-, diakonia- ja parisuhdeleireille. Lisäksi isoseksi valmistuttua pääset toimimaan kerhonohjaajana tai pyhäkoulujen ohjaajana.

isosia nurmella makoilemassa kesäpäivänä.

seurakuntapastori, virkavapaalla 31.5.2022 saakka
06100 PORVOO

Rippikoulu, isostoiminta SEKO, partion yhdyshenkilö VIRKAVAPAALLA 31.5.2022 saakka

Nuorisotyönjohtaja