Nuori pitää käsissään nuoren seurakunnan veisukirjaa

Isostoiminta

Porvoossa isosena pääsee toimimaan monissa erilaisissa tehtävissä. Isoseksi pääsee niin rippileireille ja varhaisnuortenleireille kuin kuoro-, diakonia- ja parisuhdeleireille. Lisäksi isoseksi valmistuttua pääset toimimaan kerhonohjaajana tai pyhäkoulujen ohjaajana.

Rippikoulujen isosvalinnat

(Päivitetty 12.1.2020 klo 20.21)

Isoset eivät voi vaihtaa leirejä keskenään. Mahdolliset peruutukset Jari Oksaselle tekstarilla (0400494039) vastuullisesti heti, kun tiedät esteestä. Vapautuvista isospaikoista ilmoitetaan tällä sivulla sekä FB:n Wanhat sekolaiset -ryhmässä.

Ripariviikonloppujen isoshaku jatkuu.

Lähes kaikille leireille voidaan valita lisää isosia.

Johannes 5.-8.12.2019

Työntekijät: Minna Tuominen, Jasmiina Kiri (S), Jari Oksanen ja Akseli Vuorela (isäntä)

Isoset: Eino Huuhtanen, Saga Leppiviita, Sofia Lönnrot, Niko Perälä, Viivi Sundström (S), John Fiskari ja Rasmus Kalliomaa.

Ester 10.-12.1.2020 ja 14.-21.2.2020

Työntekijät: Riitta Kaajava, Jari Oksanen, Herman Pylvänäinen (S) ja Toivo Heinonen (isäntä)

Isoset: Isabella Keskinen (S), Viivi Sundström (S), Herman Hänninen, Sofia Lönnrot, Daniel Lindström (S) ja Eino Huuhtanen

Saara 3.-5.1.2020