Lapsia päiväkerhossa eväshetkellä

Päiväkerho

Päiväkerhotoiminnan tavoitteena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerho on turvallinen ja lämmin paikka, jossa lapsi saa puuhastella muiden lasten kanssa; yhdessä leikkien, laulaen ja ihmetellen.

Päiväkerhossa voit kuulla naurua, laulua ja satuja. Voit nähdä käsien menevät ristiin rukouksen merkiksi ja ystävyyssuhteiden syntymistä mm. leikin lomassa. Voit tuntea lämmön ja huolenpidon. Voit haistaa luonnon tuoksun ja jouluna piparkakut. Voit maistaa omien eväidesi maun ja ehkä metsäretkillä jää mustikan makukin suuhun. Voit oppia kirkkovuoden juhlat ja perinteet sekä oppia tuntemaan hyvän ja armollisen Jumalan rakkauden.

Lastenohjaajat ottavat päiväkerhoon vastaan 3-5-vuotiaita lapsia 2-3 kertaa viikossa. 2-vuotiaille meillä on yksi oma kerho.

Tervetuloa ihmettelemään, oppimaan ja kokemaan kanssamme.

Kerhot ovat maksuttomia.

Voit hakea paikkoja mihin aikaa vuodesta tahansa, eli kerhoihin on jatkuva haku. Erillinen hakuaika on 16.- 31.3.2020, jolloin kerhohaku koskee syksyllä alkavia kerhoja.

Päiväkerhoihin Ilmoittautuminen tästä. Linkki aukeaa 16.3.

Tiedote poikkeusoloista

Porvoon suomalainen seurakunta haluaa omalta osaltaan olla hillitsemässä viruksen leviämistä.  Siksi päiväkerhot ja perhekerhot ovat suljetut 16.3. alkaen.

Ilmoitamme kun toiminta jatkuu.

Seurakunnan päiväkerhot
2019 – 2020

Gammelbackan seurakuntakeskus, Viertotie 1
ma, to ja pe 9.00 – 12.00