Kaksi lasta on askartelemassa pöydän ääressä  saksilla, liimalla ja paperilla.

Päiväkerhotoiminnan tavoitteena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerho on turvallinen ja lämmin paikka, jossa lapsi saa puuhastella muiden lasten kanssa; yhdessä leikkien, laulaen ja ihmetellen.

Syksyllä alkaviin kerhoihin on hakuaika on ohi. Kerhopaikkaa voi edelleen hakea tästä. Kerhopaikkojen vapautuessa otamme yhteyttä.

Päiväkerhossa voit kuulla naurua, laulua ja satuja. Voit nähdä käsien menevät ristiin rukouksen merkiksi ja ystävyyssuhteiden syntymistä mm. leikin lomassa. Voit tuntea lämmön ja huolenpidon. Voit haistaa luonnon tuoksun ja jouluna piparkakut. Voit maistaa omien eväidesi maun ja ehkä metsäretkillä jää mustikan makukin suuhun. Voit oppia kirkkovuoden juhlat ja perinteet sekä oppia tuntemaan hyvän ja armollisen Jumalan rakkauden.

Lastenohjaajat ottavat päiväkerhoon vastaan 3-5-vuotiaita lapsia 2-3 kertaa viikossa. 2-vuotiaille meillä on yksi oma kerho.

Tervetuloa ihmettelemään, oppimaan ja kokemaan kanssamme.

Kerhot ovat maksuttomia.

Voit hakea paikkoja mihin aikaa vuodesta tahansa, eli kerhoihin on jatkuva haku.
Maaliskuu - huhtikuu haku kevään 2022 kerhoihin sähköpostitse helena.halvari@evl.fi.
Lapsen nimi, syntymäaika, kerhopaikka ja onko jotain, mitä olisi syytä ottaa huomioon sekä huoltajan nimi ja puhelinnumero.

Kevään toimintakausi päättyy ke 25.5. Syksyllä kerhot alkavat 15.8. alkavalla viikolla.
Tutustumispäivät kerhopaikan saaneille ovat Gammelbackassa ke 10.8. ja Tuomiorovastin kerhossa to 11.8.
klo 9 - 11

Tiedote poikkeusoloista

Noudatamme turvaohjeita. Maskisuositus.

Seurakunnan päiväkerhot