Lapsia päiväkerhossa eväshetkellä.

Rajoitukset jatkuvat 31.3.21 asti.
​​

Päiväkerhotoiminnan tavoitteena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerho on turvallinen ja lämmin paikka, jossa lapsi saa puuhastella muiden lasten kanssa; yhdessä leikkien, laulaen ja ihmetellen.

Päiväkerhossa voit kuulla naurua, laulua ja satuja. Voit nähdä käsien menevät ristiin rukouksen merkiksi ja ystävyyssuhteiden syntymistä mm. leikin lomassa. Voit tuntea lämmön ja huolenpidon. Voit haistaa luonnon tuoksun ja jouluna piparkakut. Voit maistaa omien eväidesi maun ja ehkä metsäretkillä jää mustikan makukin suuhun. Voit oppia kirkkovuoden juhlat ja perinteet sekä oppia tuntemaan hyvän ja armollisen Jumalan rakkauden.

Lastenohjaajat ottavat päiväkerhoon vastaan 3-5-vuotiaita lapsia 2-3 kertaa viikossa. 2-vuotiaille meillä on yksi oma kerho.

Tervetuloa ihmettelemään, oppimaan ja kokemaan kanssamme.

Kerhot ovat maksuttomia.

Voit hakea paikkoja mihin aikaa vuodesta tahansa, eli kerhoihin on jatkuva haku.

Syksyllä 2020 kerhoryhmien koko on 10 lasta ja kaksi ohjaajaa. 2-vuotiaiden ryhmässä 4 lasta ja yksi ohjaaja.

Päiväkerhoihin Ilmoittautuminen tästä.

Tiedote poikkeusoloista

Päiväkerhot eivät kokoonnu ajalla 11.1.-31.1.21

Seurakunnan päiväkerhot
2020 – 2021

Gammelbackan seurakuntakeskus, Viertotie 1
ma, ke ja pe 9.00 – 12.00

Kerkkoo, Jokilaakson koulu, Savimäentie 6
ti,to 8.45 – 11.45

Keskusta Tuomiorovastin kerhotila, Suomenkyläntie 6
ti, to 8.30 – 11.30

Keskusta (kerho 2-vuotiaille, Karitsat )
Tuomiorovastin kerhotila, Suomenkyläntie 6,
ti, to 8.30– 11.30

Aikuinen ja lapsia kerhossa puuhaamassa.

johtava lapsityönohjaaja
Porvoon suomalainen seurakunta