Yhteistyö seurakunnan ja Porvoon varhaiskasvatuksen kanssa

Porvoon suomalainen seurakunta tekee yhteistyötä Porvoon kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen (päiväkodit ja perhepäivähoito) kanssa. Yhteistyötä tehdään Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden (Vasu) ja Opetushallituksen päivitettyjen ohjeiden mukaisesti.

Yhteistyö perustuu yhteiselle kasvatustehtävälle, jossa tuetaan lasten kokonaisvaltaista kasvua ja hyvää elämää.

Yhteistyön periaatteita kuvataan Kirkkohallituksen laatimien Kumppanuuden korien avulla. Korit ovat Yleissivistävä opetus, Perinteiset juhlat, Uskonnolliset tilaisuudet ja Kasvu ja hyvinvointi. Lue lisää Kumppanuuden koreistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Seurakunta päivittää vuosittain keväällä yhteistyötarjonnan tulevaa toimintavuotta varten. Syksy 2021 - kevät 2022 tarjontaan voit tutustua tästä.

Tule tutustumaan Porvoon tuomiokirkkoon yhdessä 6-vuotiaan Samuelin kanssa.

ma. projektityöntekijä
Porvoon suomalainen seurakunta