leipomista leirillä.

Seurakunnan muu toiminta 1-7 -luokkalaisille

”Leirilaulukirkko nuotion äärellä ”16.4. klo 15–15.45. Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1

Tule kokemaan leiritunnelmaa Kolmen vartin kirkkoon Gammelbackaan. Kirkossa lauletaan leireiltä tuttuja Laulutuuli-kirjan lauluja ”nuotion äärellä”. Kirkon lopuksi kirkkokahvit ja jokainen saa mukaan pienen askartelun kotiin.

10 vuotta täyttäville 7.5. klo 17–18. Musikaalinen 10 -juhla Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1.

Juhlan jälkeen keksi- ja herkkubuffa auki. Juhlaan tervetulleita myös synttärisankarin kotiväki.

Kaikki suomalaisen seurakunnan 10 v tänä vuonna täyttävät jäsenet saavat kirjeen kotiin kevään aikana. Kirjeessä tietoa myös syyspuolella olevista 10 v omista jutuista.

Kouluikäisten Keväinen seikkailupäivä Vanhan Porvoon alueella ke 17.5. klo 17.-19. Kokoontuminen Välikatu 19, Sillanmäen tupa. Varustaudu juomapullolla, kunnolla kengillä ja seikkailumielellä. Ei vaadi ilmoittautumista.

Jos laulaminen kiinnostaa, lapsille löytyy kuoroja. Lisäinfoa Musiikki - sivulta.