leipomista leirillä.

Seurakunnan kerhot koululaisille

Vallitsevasta tilanteesta ja rajoituksista johtuen kouluikäisten kerhot ovat jääneet joulutauolle 30.11.
Kerhot jatkavat taukoaan ainakin tammikuun loppuun. Seuraamme lasten ja nuorten harrastustoimintaan annettuja rajoituksia.

Maanantaina klo 17.30-19
Kokkikerho 1.-6. -luokkalaisille
Nuortentila alustassa (Lundinkatu 5, sisäpiha, kellarikerros)

Tiistaina klo 16-17.30 (kerho on täynnä; ilmoittautuminen varasijalle)
Kokkikerho 1.-6. -luokkalaisille
Huhtisen kerhotilassa (Tapani Lövfingin katu 10-14 J 61)

Keskiviikkona klo 17-18
Puuhakerho 1.-6. - luokkalaisille
Kevätkummun seurakuntakodilla (Sammontie 1)

Torstaina klo 16-17
Puuhakerho 1.-6. -luokkalaisille
Huhtisen kerhotilassa (Tapani Lövfingin katu 10-14 J 61)

Kerhojen lisäksi on mahdollista ilmoittautua ”etäkerhon” sähköpostilistalle. Kerhossa saat sähköpostiisi viikoittaisen askartelu-tai leivontavideon, jonka tuotoksen voi toteuttaa kotona. Sähköpostilistalla saat myös etukäteen tietää, mitä tarvikkeita tarvitset kunkin viikon askarteluun tai leivontaan. Ilmoittaudu sähköpostilistalle kuten muihinkin kerhoihin.

Poikkeusoloissa kerhoihin on ennakkoilmoittautuminen, joka tapahtuu klikkaamalla kerhon nimeä.

Ilmoittautuminen on voimassa koko kerhokauden - jokaiseen kerhokertaan ei siis tarvitse ilmoittautua erikseen.

Flunssaoireisena kerhoihin ei saa tulla.

Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5