valoja.

Keskusteluapu

Puhuminen helpottaa. Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella tilanteestasi luottamuksellisesti, kokonaisvaltaisesti ja yhdessä ratkaisuja etsien.

Diakoniatyöntekijälle voit varata ajan keskustelua varten tiistaisin klo 10-14 numerosta 019 661 1231.
Diakoniatyöntekijöitä voit tavoitella arkisin klo 9-16, yhteystiedot löydät täältä.

Lisäksi tavoitat päivystävän papin joka arkipäivä klo 9-15 numerosta 019 661 1212.

Omaishoitajien vertaistukiryhmä

Hoidatko läheistäsi? Voimaa vertaistuesta.

Ryhmä kokoontuu Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1,
seuraavina maanantaipäivinä kello 15 - 16.30:

Lisätiedot: Diakoni Merja Falck 040 5875596 merja.falck@evl.fi

Tule mukaan mielenterveyttä tukevaan toimintaan!

Kohtaamispaikka ON TAUOLLA  AINAKIN TAMMIKUUN LOPPUUN 2021.

Kohtaamispaikka on avoin kaikille, jotka haluavat viettää aikaa leppoisasti kahvikupposen äärellä ja kaipaavat virkistystä arkeensa.

Tule mukaan, jos olet väsynyt, koet uupumusta tai yksinäisyyttä, haluat pitää huolta itsestäsi, lisätä hyvinvointiasi ja jaksamistasi. Toisten seurassa mieli virkistyy. Kohtaamispaikassa on mahdollisuus yhdessä tekemiseen ja keskusteluun.

Kokoonnumme syksyllä seurakuntakodin juhlasalissa, Lundinkatu 5. Esteetön kulku on sisäpihalta, Runeberginkadun puolelta. Noudatamme turvavälejä ja turvallisuusohjeita. Tule paikalle täysin terveenä. Lisäohjeita saat eteisessä.

Lisätietoja diakoni Anu Peltomäki 040 550 0946
anu.peltomaki@evl.fi

Kaksi ihmistä pelaamassa lautapeliä pöydän ääressä. Pöydällä pientä syötävää.

Diakonian ajanvaraus tiistaisin klo 10-14
Porvoon suomalainen seurakunta