valoja

Keskusteluapu

Diakoniatyöntekijät päivystävät  keskustelua varten ma- pe klo 9-16 numerossa 019 661 1231.
Lisäksi tavoitat päivystävän papin joka päivä klo 9 - 16 numerosta 019 661 1212.

Kun haluat puhua jonkun kanssa luottamuksellisesti, voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään tai päivystävään pappiin. Puhuminen helpottaa.

Diakonityöntekijän kanssa tilanteestasi keskustellaan kokonaisvaltaisesti ja yhdessä ratkaisuja etsien. Voit varata työntekijän kanssa henkilökohtaisen tapaamisajan.

Taloudellisen avun ajanvaraus tiistaisin klo 10-14,  p. 019 6611 231.

Tule mukaan mielenterveyttä tukevaan toimintaan!

Avoin kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on tarkoitettu kaikenikäisille mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille, uupuneille ja  masentuneille.

Luvassa leppoisaa yhdessäoloa, kahvittelua, mahdollisuus yhdessä tekemiseen ja keskusteluun.

Varaa mukaan pieni kahviraha. Kokoontumispaikkana seurakuntakodin Alusta, (Lundinkatu 5) kellarikerros, sisäänkäynti sisäpihan kautta

Lisätietoja diakoni Anu Peltomäki 040 550 0946
anu.peltomaki@evl.fi

Toiminta toistaiseksi  PERUTTU

Kädet pöydällä

Taloudelliset avustusasiat tiistaisin klo 10-14, keskusteluapu ma-pe klo 9-16.
Porvoon suomalainen seurakunta
Joka arkipäivä ma-pe klo 9- 16 (poikkeusaika koronavirustilanteen vuoksi)
Porvoon suomalainen seurakunta