Ihmisiä ketjukarusellissa, kahvilassa, veneessä, kauralyhteen luona, talvikuva

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunnassa me olemme kaikki Jumalan lapsia ja kuulumme Jumalan perheväkeen. Yhdessä me kasvamme perheenä ja yksilöinä koko elämämme ajan. Seurakunta on turvallinen paikka opetella suunnittelemaan ja toiminaan yhdessä, ilmaisemaan omia mielipiteitä ja olemaan myös eri mieltä. Seurakunnassa me pienet ja suuret harjoittelemme toistemme kuuntelemista ja kunnioitusta. Yhdessä pyydämme Taivaan Isän johdatusta ja siunausta elämäämme.

Tule mukaan, ota yhteyttä!

Liity perheiden sähköpostirenkaaseen!

Saat vuoden aikana 9-10 sähköpostia, josta löydät ajankohtaista toimintaamme.

Liity sähköpostilistalle tästä.

Pyhäinpäivänä hautasmaalle on rakennettu toiminnallinen rastirata perheille. Voit tulla paikalle omaan tahtiisi klo 16-18 välillä hiljentymään ja muistelemaan omia rakkaita kuolleitasi. Rastit eivät liity toisiinsa, joten niitä voi kierrellä vapaassa järjestyksessä tai käydä vain jollakin rastilla. Kun tulet parkkipaikoille, huomaat hautausmaan porteilla 1. rastin.

Rastiradasta vastaavat seurakunnan varhaiskasvatus ja perhetoiminta sekä isoskoulutus. Lämpimästi tervetuloa:

Lapsi- ja perhetyö

johtava varhaiskasvatuksen ohjaaja