Lähetyksen työpaja on sinulle, joka haluat käsillä tekemisen kautta olla tekemässä lähetystyötä. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu joka maanantai klo 10-12. Kokoonnumme yleensä seurakuntakodin pikkusalissa.  Koronatauolla toistaiseksi.

Ruustinna-kahvio on sinulle, joka leivot mielelläsi ja/tai pidät asiakaspalvelusta. Ruustinna-kahvio toimii seurakuntakodin kahviossa perjantaisin klo 13-15 pop up -kahvio tyyppisesti vapaaehtoisvoimin. Koronatauolla toistaiseksi.

Kirkkokahvit sunnuntaisin klo 11.15-12.30 Tuomiorovastin pappilassa, Suomenkyläntie 6, on innokkaille leipureille ja kahvinkeittäjille oivallinen paikka. Vapaaehtoiset leipovat kotona ja tarjoilevat kahvit sunnuntaisin messun jälkeen. Kahvien tuotto käytetään lähetystyön hyväksi. Kirkkokahvit on toistaiseksi keskeytetty.

Lähetyspiireihin olet aina tervetullut mukaan! Seurakunnassa toimii useampi lähetyspiiri. Niiden kokoontumisajat löydät lähetyspiirit-otsikon alta. Piirit koronatauolla toistaiseksi.

Adventti- ja pääsiäismyyjäisissä tarvitaan useita lisäkäsiä mukaan rakentamaan ja toteuttamaan niitä.

Mikäli haluat seuratata nimikkolähettien elämää maailmalla, niin ota yhteyttä lähetyssihteeriin, saat heidän kirjeensä kotiin.

Lähetyssihteeri
Porvoon suomalainen seurakunta