Lähetyksen työpaja on sinulle, joka haluat käsillä tekemisen kautta olla tekemässä lähetystyötä. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä! Työpaja kokoontuu joka maanantai alkaen 13.1.2020 klo 10-12. Kokoonnumme yleensä seurakuntakodin pikkusalissa.

Ruustinna-kahvio on sinulle, joka leivot mielelläsi ja/tai pidät asiakaspalvelusta. Ruustinna-kahvio toimii seurakuntakodin kahviossa perjantaisin klo 13-15 pop up -kahvio tyyppisesti vapaaehtoisvoimin. Seuraava kahvio on pe 13.3.2020.

Kirkkokahvit sunnuntaisin klo 11.15-12.30 Tuomiorovastin pappilassa, Suomenkyläntie 6, on innokkaille leipureille ja kahvinkeittäjille oivallinen paikka. Vapaaehtoiset leipovat kotona ja tarjoilevat kahvit sunnuntaisin messun jälkeen. Kahvien tuotto käytetään lähetystyön hyväksi.

Lähetyspiireihin olet aina tervetullut mukaan! Seurakunnassa toimii useampi lähetyspiiri. Niiden kokoontumisajat löydät lähetyspiirit-otsikon alta.

Adventti- ja pääsiäismyyjäisissä tarvitaan useita lisäkäsiä mukaan rakentamaan ja toteuttamaan niitä.

Mikäli haluat seuratata nimikkolähettien elämää maailmalla, niin ota yhteyttä lähetyssihteeriin, saat heidän kirjeensä kotiin.

Lähetyssihteeri
Porvoon suomalainen seurakunta