Raamattu-, rukous- ja lähetyspiirit

Jos kaipaat hengellistä pienryhmää, mukavaa yhdessä tekemistä, keskustelua ja jakamista, tule Raamattu-, rukous- tai lähetyspiiriin. Tapahtumalistauksen linkkien kautta pääset tapahtumakalenteriin kunkin kokoontumiskerran tarkempiin tietoihin.

Seurakunnan omat piirit

Aurinkoiset – eläkeläisten kerho, jossa on mukavaa ohjelmaa ja lopuksi päiväkahvit. Maanantaisin klo 13 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa.

Kevarin Helmi – avoin aikuistyön ja diakonian ryhmä. Kevätkummun seurakuntakeskuksessa.

Lähetyksen työpaja – käsitöitä ja kuulumisten vaihtoa yhdessä kahvitellen, tuotteet lahjoitetaan lähetysmyyjäisiin. Maanantaisin seurakuntakodin juhlasalissa.

Miesten saunailta – joka kuun ensimmäinen maanantai klo 18. Gammelbackan seurakuntakeskuksessa.

Naisten saunailta – kerran kuukaudessa maanantaisin klo 17. Saunomista, keskustelua, hartaus illan päätteeksi. Pientä iltapalaa. Käynti kerhokäytävän ovesta.

Sakset & supina – käsityöpiiri kaikille mukavasta yhdessäolosta nauttiville torstai-iltaisin. Gammelbackan seurakuntakeskuksessa.

Sohvaryhmä – työikäisten rento keskustelupiiri vaihtelevista teemoista. Tuomiorovastilassa.

Valamon kävijät – avoin miesten piiri. Seurakuntakodilla.

Herätysliikkeiden ja lähetysjärjestöjen piirit

Evankelisluterilaisen lähetysyhdistys Kylväjän piiri
Yhteyshenkilö: Marja Sainio.

Heprealaiset tanssit
Yhteyshenkilö: Taina Valkeavirta.

Ilosanomapiiri
Yhteyshenkilö: Marja Sainio.

Lähetyksen työpaja
Yhteyshenkilö: Mervi Heikkinen.

SANSAn eli Medialähetys Sanansaattajien piiri
Yhteyshenkilö: Sri Tyrkkö.

Sleyn eli Suomen luterilaisen evankeliumiyhdistyksen piiri / Raamattuluento
Yhteyshenkilö: Terttu Turkki ja Seppo Lipponen.
Vetäjä: Jukka Niemelä, Sleyn Uudenmaan piirin piirivastaava.

SLS:n eli Suomen Lähetysseuran piiri
Yhteyshenkilö: Helena Viljanen.

Kuva kahdesta iloisesta henkilöstä, jotka istuvat Tuomiorovastilan sohvalla.
Tuomiorovastilassa kokoontuva Sohvaryhmä on uusimpia piirejämme.