Walk in talk - keskusteluapua 14-29-vuotiaille

Nuorille ja nuorille aikuisille suunnattua keskusteluapua, anonyymisti ja ilman ajanvarausta. Keskusteluapua suomeksi ja ruotsiksi.

Walk in talk on nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu keskustelupalvelu. Walk in talk on maksutonta, eikä erillistä ajanvarausta tarvita. Nuori voi tulla tapaamiseen anonyymisti, kertomatta omaa nimeään tai asuinpaikkaansa. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Walk in talk on ammatillista keskusteluapua ratkaisukeskeisellä työotteella. Walk in talk ei kuitenkaan ole terapiaa. Toiminta keskittyy nuoren mielen hyvinvoinnin tukemiseen,  se on sensitiivistä ja avointa kaikille nuorille riippumatta taustasta ja katsomuksesta.

Porvoossa käynnistyy tammikuussa 2023 Walk in talk -pilotti

Porvoossa käynnistyy tammikuussa 2023 Walk in talk -pilotti. Tapaamiset ovat tiistaisin 10.1.–28.2.2023 kello 15.30–20.00. Paikka on Tuomiorovastin pappila, osoitteessa Suomenkyläntie 6.

Porvoon suomalainen seurakunta
Porvoon suomalainen seurakunta