Uutiset 

Uutislistaukseen

Hauta, sininen kukka.

Näsinmäen hautausmaan laajennusalueen vihkiminen

8.4.2021 12.00

Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo vihkii Näsinmäen hautausmaan laajennusalueen maanantaina 12.4. kello 11.00. Kiinnostuneet voivat osallistua vihkiäisiin livestriimin kautta. 

Näsinmäen hautausmaan laajennusalueen rakennustyöt aloitettiin toukokuussa 2020. Töiden yhteydessä huoltorakennuksen piha-alue on myös rakennettu uudelleen. 

Laajennus on tarpeellinen, koska hautapaikkojen määrä alkaa loppua. Uuden alueen myötä hautausmaalla on tilaa vielä 500 uurnahautapaikalle ja 700 arkkuhautapaikalle. 

Nyt työ on valmis ja ensimmäiset uurnat haudataan uudelle alueelle varmaankin kesällä. 

Alueen vihkiminen maanantaina 12.4. – osallistu livestriimin kautta

Maanantaina 12.4.2021 kello 11.00 Helsingin hiippakunnan piispa Teemu Laajasalo vihkii Näsinmäen hautausmaan uuden alueen. 

Vihkimiseen osallistuvat myös Borgå svenska domkyrkoförsamlingin kirkkoherra Mats Lindgård, Porvoon suomalaisen seurakunnan kirkkoherra Pontus Salmi, Porvoon seurakuntayhtymän hallintojohtaja Sari Mankinen, hautaustoimen päällikkö Markku Blom ja lääninrovasti Juha Ilonen. 

Kanttorit Reidar Tollander ja Kaisa Sidoroff sekä hiippakuntasihteeri Hanna Remes vastaavat vihkimisen musiikista. 

Vihkiminen striimataan suorana ja lähetys löytyy tämän linkin takaa. Voit myös katsoa lähetyksen jälkikäteen. Voimassa olevan pandemiatilanteen vuoksi osallistujat eivät voi tulla paikan päälle. 

Mika Laine/Itäväylä hoitaa livestriimin tekniikan.

Lisätietoja antaa

Pontus Salmi
kirkkoherra, Porvoon suomalainen seurakunta
pontus.salmi@evl.fi
050 521 6046

Markku Blom
hautaustoimen päällikkö
markku.blom@evl.fi
0400 494 694