Huuda hyvää – hyväntekeväisyyshuutokauppa

la 20.4. klo 12.00 – la 20.4. klo 18.00
Huutokauppa, sydämiä, meklari, piirroskuva.

Taidetehdas, Porvoo

Tervetuloa jännittävään hyväntekeväisyyshuutokauppaan Taidetehtaalle Porvoossa! Lauantaina 20. huhtikuuta sinulla on mahdollisuus huutaa uniikkeja esineitä ja samalla tehdä hyvää. 

Lauantaina 20. huhtikuuta klo 12–18 on mahdollista huutaa vanha kirkonpenkki tai ostaa pulpetti porvoolaisesta koulusta kirpputorihintaan. Kaupunki ja seurakunnat tekevät yhteistyötä ympäristön hyväksi ja myyvät ylimääräisiä huonekaluja huutokaupassa Taidetehtaalla. Rahoilla tuetaan Ukrainan sodassa uhreiksi joutuneita lapsia. 

Seurakunnat ja Porvoon kaupunki edistävät kiertotaloutta myymällä eteenpäin huonekaluja ja muita esineitä, joita ei enää käytetä. 

Huutokaupattavien tuotteiden joukossa on muun muassa designhuonekaluja, kuten Alvar Aallon pöytiä ja tuoleja, joitakin taideteoksia, Biedermeier-sohvaryhmän ja paljon muuta. Erityisen ainutlaatuisia ovat Porvoon tuomiokirkossa käytetyt kirkonpenkit. Huutokaupattavat kirkonpenkit on poistettu käytöstä, kun kirkonpenkkejä on historian saatossa uusittu. 

Huutokaupan ohessa järjestetyiltä kirpputorilta voi löytää pääasiassa porvoolaiskouluista peräisin olevia huonekaluja, mutta myös joitakin leluja ja pienempiä esineitä. Kirpputorin myynti alkaa klo 12.00. 

Huutokauppa toimii perinteisenä vasarahintahuutokauppana. Esineisiin voi tutustua kello 12 ja 14 välillä Taidetehtaan Avantisalissa. Itse huutokauppa alkaa kello 14.00. Tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. 

Ota siis mukaan peräkärry tai järjestä kuljetus muulla tavoin ostoksillesi. Viimeistään kello 20.00 mennessä kaikki tavarat on noudettava. 

Tapahtuma on enemmän kuin pelkkä huutokauppa ja kirpputori; se on feelgood-kohtaamispaikka jossa voi viihtyä koko päivän, tarjoten viihdettä Porvoon musiikkiopiston muusikoilta ja mahdollisuuden nauttia hyvästä ruoasta Ravintola Fabrikenissa. 

Osallistumalla et ainoastaan tee ympäristötekoa kierrätyksen kautta, vaan myös tuet niitä, jotka nyt tarvitsevat apua eniten. Kaikki tulot menevät suoraan tukemaan Ukrainan sodan koettelemia lapsia, kanavoituna Unicefin ja Kotimaanavun kautta.  

Älä missaa tätä mahdollisuutta tehdä hyvää. 

Tapahtuman osoite: Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Porvoon suomalainen seurakunta Porvoon kaupunki

Ota yhteyttä

kiinteistö- ja hankintapäällikkö
Porvoon seurakuntayhtymä
Kiinteistöpalvelut Yhtymän johto
viestintäpäällikkö
Porvoon seurakuntayhtymä
Viestintäpalvelut
Lundinkatu 5
06100 Porvoo
Kasvatuksen asiantuntija
Porvoon suomalainen seurakunta
Lundinkatu 5
06100 PORVOO