Sanajumalanpalvelus striimattuna

Porvoon tuomiokirkko

Seurakunnan jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 10 välitetään seurakuntalaisille internetin välityksellä. Seurakuntalaisten osallistuminen jumalanpalvelukseen kirkossa keskeytetty koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi

Pyhän aihe: Kärsimyksen sunnuntai

Messun toimittajat: Iiro Salminen (saarnaa), Juhana Sihvo, Merja Falck, Kaisa Sidoroff, Jarkko Yli-Annala

Virret: 941, 707, 275, 274:1-3, 525:1,5,6, 903:1,2,4
Jumalanpalvelus katsottavissa suorana lähetyksenä tästä linkistä.

Poikkeusolojen vuoksi tänään ei kerätä kolehtia. Sen sijaan voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samaan kohteeseen kuin virallinen kolehti olisi mennyt, Suomen Evankelisluterilaiselle Kansanlähetykselle.  Lahjoituksen voit tehdä Kansanlähetyksen sivujen kautta: https://kansanlahetys.fi/suuressa-mukana/lahjoita/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

1) Luvan saaja:  Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry (0215273-7)
Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus

2) Luvan käyttötarkoitus:  Kerättävien varojen käyttötarkoitus ja kohdealue: Kertyvillä varoilla tuetaan yhteistyöjärjestökirkkoja ja –järjestöjä henkilöstöresurssein, materiaalisin avuin sekä taloudellisesti. Tuetut kirkot ja järjestöt ovat pääsääntöisesti niitä, joihin yhdistyksen palkatut työntekijät on lähetetty tai jonka alaisuudessa tehdään työtä eri kohteissa. Varoja käytetään myös työntekijöiden henkilöstö- ja työkuluihin. Varoja käytetään kotimaassa ja ulkomailla mediatyöhön, lapsi- ja nuorisotyöhön, diakonia- ja julistustyöhön, lähetyskeskuksen rakennusten ylläpitoinvestointeihin ja raamatunkäännöstyöhön.

3) Luvan numero:  RA/2017/54
Myöntämisajankohta: 17.1.2017
Toimeenpanoaika: 17.1.2017-31.12.2021
Toimeenpanoalue: Koko maa pois lukien Ahvenanmaa.

Kirkkokahveja ei toistaiseksi järjestetä.

Porvoon suomalainen seurakunta

Porvoon tuomiokirkko

Kirkkotori 1, 06100 Porvoo

Porvoon tuomiokirkon aukioloajat

Lue poikkeavista aukioloajoista tämän linkin kautta
Touko-syyskuussa:
maanantaista perjantaihin klo 10-18
(juhannusaattona klo 10-14, juhannuspäivänä klo 14-17).
lauantaisin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Loka-huhtikuussa:
maanantaisin suljettu
tiistaista lauantaihin klo 10-14
sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16

Huomioittehan, että Tuomiokirkon aukioloajat voivat vaihdella esim. kirkollisten toimitusten ja muiden tilaisuuksien vuoksi. Erityisesti kesälauantaisin Tuomiokirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, joiden vuoksi yleisön pääsyä kirkkoon voidaan joutua rajoittamaan.