Ruotsalainen seurakuntakoti

Runeberginkatu 24 , 06100 Porvoo

Avoinna eri tapahtumien ja tilaisuuksien aikaan sekä sopimuksen mukaan.

Ruotsalainen seurakuntakoti

Ruotsalainen seurakuntakoti rakennettiin vuonna 1936 arkkitehti Lars Sonckin piirustusten mukaan. Ulkorakennus rakennettiin vuosina 1952-1953. Suurempia rakennustöitä on tehty vuosina 1961, 1979 ja 1999-2000, viimeisimpien suunnittelijana toimi arkkitehti Aarne Launos.

Tiloja voi varata kirkollisia toimituksia varten kirkkoherranvirastosta.

Iso sali (157 m², 174 m²)

• Avara tila, joka sopii kaste- ja vihkitilaisuuksiin, muistotilaisuuksiin, perhejuhliin sekä kokouksiin
  • tuolijärjestelmä 200 henkilölle, pöytäjärjestelmä 160 henkilölle (Koronaviruksen aikana enintään 40 henkilöä)
  • kokoustekniikkaa vuokrattavissa: dataprojektori, kannettava tietokone, nettiyhteys

Sali 2  (37 m²)
Huone on yläkerrassa ison salin yhteydessä ja siihen on oma sisäänkäynti. Tilaa on 30 henkilölle. (Koronaviruksen aikana enintään 8 henkilöä)

Café Ankaret on ruotsalaisen seurakuntakodin kodikas kahvilatila, jonka keittiö soveltuu pienimuotoiseen omatoimiseen ruuanvalmistukseen ja kahvitarjoiluhin.

• Kahvilaan mahtuu noin 48 henkilöä. Cafè Ankaretin yhteydessä alakerrassa on toinen huone (musiikkihuone, 48 m²), jota voi käyttää yhdessä Café Ankaretin kanssa. Siinä on tilaa noin 30 henkilölle (Koronaviruksen aikana enintään 15 henkilöä)
  • Café Ankaret + musiikkihuone 1 (119 m², 129 m²), 78 henkilöä