LASKUTUSOSOITE:
Porvoon seurakuntayhtymälle, Porvoon suomalaiselle seurakunnalle tai Borgå svenska domkyrkoförsamlingille. Huomioitehan, että laskutusosoitteeseen tulee lähettää vain laskuja ja sitä ei voi käyttää tavarantoimitukseen tai mainosten lähettämiseen tms.

Sähköpostitse toimitettavat laskut lähetetään aina osoitteeseen: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com. Hyväksytty liitteiden tiedostomuoto on pdf. PDF – tiedoston nimi saa sisältää vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [ _ ].

Toivomme kuitenkin, että siirtyisitte verkkolaskutukseen. Verkkolaskuosoitteen löydätte alla olevasta taulukosta. Operaattorimme on Basware, jonka tunnus on BAWCFI22.

Kirkon Palvelukeskus/ Porvoon seurakuntayhtymä
Laskutusosoite: ++2011 ++ PL 378 00026 Basware
Verkkolaskuosoite: 003702034466

Sähköpostiosoite laskuille: kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Mikäli teillä on kysyttävää Porvoon seurakuntayhtymän laskutuksesta, voitte olla meihin yhteydessä puhelimitse 019-66111.
Mikäli haluatte lisätietoja verkkolaskujen lähetyksestä Porvoon seurakuntayhtymälle, olkaa yhteydessä Baswaren toimittaja-aktivointiin:activation.services@basware.com

Laskusta tulee käydä ilmi tilaaja tai muu merkki joka kertoo kenelle lasku ohjataan!
Kiitos yhteistyöstä!