Ruokapalvelustamme

voit tilata tasokkaat tarjoilut pieniin tai isompiinkin tilaisuuksiin. Voit valita valmiin kokonaisuuden, täydentää valmismenuita tai halutessasi räätälöidä valikoimistamme kokonaan oman menun. Tarjoilutilaisuuksien yhteydessä meiltä voi tilata myös tarjoiluhenkilökuntaa.

Myös osatarjoiluiden tilaaminen on mahdollista ja omatoimisiin tilaisuuksiin voi erikseen pyytää tarjouksen esim. voileipäkakuista, kuivakakuista, piiraista ja kahvileivistä.

Autamme mielellämme järjestämään juuri sinulle sopivan tilaisuuden!

Joulumenut 2019

Tervetuloa tunnelmalliselle jouluaterialle Porvoon suomalaiseen seurakuntakotiin, Porvoon ruotsalaiseen seurakuntakotiin tai Gammelbackan seurakuntakeskukseen.
Katso ja tulosta Joulumenut 2019 täältä.

Näin varaat ruokapalveluita:

Seurakuntayhtymän tuottamat ruoka-, kahvi- ja kokouspalvelut varataan tilavarausten yhteydessä kirkkoherranvirastosta (alustava henkilömäärä, tarjoilutoiveet, muut palvelut).  Ruoka- ja kahvitarjoiluja pystymme toteuttamaan suomalaisen ja ruotsalaisen seurakuntakodin sekä Gammelbackan seurakuntakeskuksen tiloissa.

Lopullinen henkilömäärä sekä erityisruokavaliot vahvistetaan ko. tilan keittiön omaan sähköpostiin viimeistään 10 arkipäivää ennen tilaisuutta. Muussa tapauksessa laskutamme alkuperäisen varauksen mukaisesti.

Jos tilaisuus järjestetään tätä lyhyemmällä varoajalla, voi ruoka- ja kokouspalveluiden saatavuutta tiedustella ko. keittiöstä.

Omatoimisiin tilaisuuksiin tilattujen tuotteiden noudosta sovitaan erikseen valmistuskeittiön kanssa. Voit kysellä myös mahdollisesta lisäastioiden vuokraamisesta omatoimisiin tilaisuuksiin. Ruokapalvelujen kesä- ja joulutaukojen aikana astiavuokrausta ei ole saatavilla. Huomioithan, että kaikki pienkeittiöt on varustettu astioilla, joita saa käyttää kunhan huolehtii niiden tiskauksesta.

Suomalainen seurakuntakoti:
emäntä 040 511 8688, keittio.suomalainen@evl.fi