Tervetuloa Alfa-kurssille!

Etsitkö paikkaa, jossa voisi pohtia pienessä ryhmässä elämän ja uskon kysymyksiä?

Miksi ja miten rukoilen? Miten on mahdollista uskoa? Miksi ja miten lukisin Raamattua? Esimerkiksi näitä kysymyksiä pohdiskelemme yhdessä Alfa-kurssilla.

Kurssin runko rakentuu kristinuskon peruskysymysten äärelle. Kokoontumiskerroilla kuullaan eri alustajien pitämä puheenvuoro, jonka pohjalta keskustellaan ryhmänvetäjien johdolla pienryhmissä. Kaikki kysymykset ja mielipiteet ovat sallittuja! Ketään ei pakoteta mihinkään – halutessasi voit ihan vain kuunnellakin.

Ohjelmassa on yhteinen ateria, alustus illan aiheesta sekä keskustelua pienryhmässä. Kurssille ovat tervetulleita kaikki kristinuskosta kiinnostuneet taustasta tai vakaumuksesta riippumatta!

Seurakunnassa järjestetään Alfa-kursseja noin kerran vuodessa. Syyskaudella 2024 kokoonnumme Gammelbackan seurakuntakeskuksella tiistaisin 3.9.2024 alkaen klo 18–20.30. Alfa-kurssi kokoontuu joka tiistai 12.11. asti (ei 15.10.). Kurssiin kuuluu myös yksi koko päivän lauantaitapaaminen 26.10. Kysythän järjestäjiltä lastenhoitomahdollisuudesta tarvittaessa.

Ilmoittaudu mukaan 27.8.2024 mennessä pastori Juha Partaselle, juha.partanen@evl.fi. Jos kurssilla on tilaa, joukkoon voi liittyä vielä parin ensimmäisen tapaamiskerran aikana.

Lue lisää Suomen Alfa-kursseista täältä. Konsepti on lähtöisin Iso-Britanniasta ja levinnyt sieltä ympäri maailmaa.

vs. seurakuntapastori
Porvoon suomalainen seurakunta