Uutislistaukseen

Vaikuta Lundinkatu 5:n kehittämiseen kyselyllä

Lue lisää suunnitelmista Lundinkatu 5:n kehittämiseksi ja vaikuta kyselyllä. 

Tietokone, vihko, tutkimus.

Vuonna 2024 tehdään muutoksia osoitteessa Lundinkatu 5 sijaitsevan rakennuksen pohjakerroksessa ja sisäpihalla ja nyt kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus jakaa mielipiteensä.

Voit vaikuttaa vastaamalla kyselyyn täällä.

Vastaa kyselyyn viimeistään su 21.1.2024

Tutustu sisäpihan suunnitelmiin täällä.

Tutustu ensimmäisen kerroksen suunnitelmiin täällä.

Enemmän osallisuutta seurakuntien hankkeissa 

Osoitteessa Lundinkatu 5 sijaitsevan seurakuntakodin kehittäminen etenee. Vuoden 2024 talousarviossa on varoja, jotka on korvamerkitty ensimmäisessä kerroksessa ja sisäpihalla tehtäviä töitä varten. Nyt sovelletaan myös uutta kirkkolakia käytäntöön ja kutsutaan kaikki kiinnostuneet mukaan vaikuttamaan lopputulokseen.  

– Haluamme antaa tietoa asiasta, koska se on ajankohtainen ja vaikuttaa seurakuntalaisiin. Tuomiokirkon rinnalla Porvoon seurakuntakoti on yksi tärkeimmistä ja käytetyimmistä rakennuksistamme, sanoo Krista Eloneva, Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistö- ja hankintapäällikkö.  

Uuden kirkkolain mukaan seurakunnan jäsenille on sopivin tavoin annettava riittävät tiedot yleistä mielenkiintoa herättävistä vireillä olevista seurakunnan ja seurakuntayhtymän asioista, niitä koskevista suunnitelmista, asioiden käsittelystä ja tehdyistä ratkaisuista. Seurakunnan on tiedotettava, millä tavoin päätösten valmisteluun voi osallistua ja vaikuttaa. 

Lisätietoja:

Krista Jussila
Krista Jussila
kiinteistö- ja hankintapäällikkö

2023-12-19 12:34:00.0