Uutislistaukseen

Porvoonseudun perheasiain neuvottelukeskus sai uuden johtajan

Porvoon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui 27.4.2023. Koko pöytäkirja on luettavissa nettisivuillamme, kun se on valmis.

perheneuvonta.jpg

Perheneuvonnan uusi johtaja: Harri Virtanen

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti valita TeM, psykoanalyytikko Harri Virtasen Porvoonseudun perheasiain neuvottelukeskuksen johtajaksi. 
 
Virtasella on ylempi korkeakoulututkinto, psykoanalyytikon koulutus ja pariterapiakoulutus, mutta sitoutuu myös suorittamaan Kirkkohallituksen perheneuvojan erikoistumiskoulutuksen. Hänellä on kokemusta perheneuvonnasta ja johtamistyöstä.  
 
Lisätietoja:
Paula Raitis
040 684 4088
 

Pellingin kurssikeskuksen talonmiehen talon osto purettu 

Yhteinen kirkkovaltuusto päätti 14.10.2021 myydä kiinteistön osoitteessa Jivikintie 26 Pellingissä, niin sanotun Pellingin kurssikeskuksen talonmiehen talon Jan ja Satu Luceniukselle. 
 
Ostajat ovat nyt vetäytyneet kaupasta ostoprosessin pitkän keston takia. Myyntipäätökset on alistettava Kirkkohallituksen vahvistettavaksi. Myynnistä on kuitenkin tehty kirkollisvalitus Helsingin hallinto-oikeuteen, minkä takia prosessi viivästyy edelleen. 
 
Yhteinen kirkkoneuvosto totesi kaupan peruuntuneen. 
 
Lisätietoja:
Sari Mankinen
0400 15 62 57

Uutta voimaa työskentelemään kiinteistöstrategian päivittämisen parissa 

Yhteinen kirkkoneuvosto valitsi uudet jäsenet kiinteistöstrategiatyöryhmään kiinteistöstrategian päivittämiseksi. Ryhmään kuuluvat virkansa puolesta kirkkoherra/yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Pontus Salmi, tuomiorovasti Mats Lindgård, hallintojohtaja Sari Mankinen ja  kiinteistö- ja hankintapäällikkö Krista Eloneva.
 
Luottamushenkilöistä Anna Talvitie, Hannu Ahola, Jorma Anttila, Torbjörn Blomqvist ja yksi edustaja, jonka Borgå svenska domkyrkoförsamlingin seurakuntaneuvosto nimeää.
 
Työryhmän asioiden valmistelun ja ryhmän koolle kutsumisen hoitaa kiinteistö- ja hankintapäällikkö. 
 
Lisätietoja:
Krista Eloneva
040 488 9009

 

Lisätietoja:

27.4.2023 18.28