Uutislistaukseen

Porvoonseudun perheneuvontakeskus on tehnyt sopimuksen Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa – palveluita voidaan tarjota kuten ennenkin

Porvoon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto kokoontui 15.12.2022. Koko pöytäkirja on luettavissa nettisivuillamme, kun se on valmis.

NL-157.jpg

Porvoonseudun perheneuvontakeskus on tehnyt sopimuksen Itä-Uudenmaan hyvinvointialueen kanssa – palveluita voidaan tarjota kuten ennenkin

Porvoon seurakuntayhtymä ja Itä-Uudenmaan hyvinvointialue ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen perheneuvontapalveluiden tuottamisesta koko hyvinvointialueelle 1.1.2023 lähtien.

Ne sopimukset, jotka perheneuvontakeskuksella on aiemmin ollut yksittäisten kuntien kanssa, ovat siten siirtyneet sopimukseen hyvinvointialueen kanssa. Tämä tarkoittaa, että perheneuvonnan työ voi jatkua kuten ennenkin. 
 
Lisätietoja:

Sari Mankinen 
Hallintojohtaja
0400 156 257

Rakennuskustannukset ovat kohonneet korkeuksiin – lisää määrärahoja tarvitaan remonttien toteuttamiseen 

Kiinteistön Lundinkatu 5 muutosurakka ja Näsinmäen hautausmaan huoltorakennuksen peruskorjausurakka on kilpailutettu. Molemmissa tapauksissa kustannusarvio ylittää merkittävästi varatut määrärahat, johtuen vallitsevasta maailmantilanteesta.
 
Yhteinen kirkkoneuvosto päätti ehdottaa yhteiselle kirkkovaltuustolle investointimäärärahan muutosta koskien tilamuutoksia osoitteessa Lundinkatu 5. Ruotsalaisen seurakunnan työntekijöiden työhyvinvoinnin ja tasavertaisen kohtelun vuoksi on tärkeää, että muutokset toteutetaan nopealla aikataululla. 
 
Siten yhteinen kirkkoneuvosto päätti keskittää vuoden 2023 investoinnit muutoksiin ja siirtää tulevaisuuteen muun muassa suunnitellut parvekkeiden ja parvekeovien korjaukset sekä julkisivujen korjaukset ja pesut. Tällä tavalla syntyy 433 000 euron budjetti verrattuna aiempaan 300 000 euron varaukseen. 
 
Näsinmäen hautausmaan huoltorakennuksen peruskorjausta vuosina 2023–2025 varten yhteinen kirkkoneuvosto ehdottaa, että yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyy lisämäärärahan. Urakan kilpailutuksen jälkeen on selvää, että hankkeen toteuttamiseen tarvitaan 2,8 miljoonaa euroa. Aiemmin peruskorjaukselle on varattu 1,7 miljoonaa euroa. Määrärahaan sisältyy myös viranomais- ja valvontakustannukset, irtokalustehankinnat, muun muassa soitin kokoontumistilaan sekä varaus lisä- ja muutostöille.

Urakoitsijat valittu

Yhteinen kirkkoneuvosto päätti valita urakoitsijan Lundinkatu 5 kiinteistön muutostöille. Tarjouksia tuli useita ja kahden halvimman tarjouksen tehneen kanssa käytiin selonottoneuvottelut. Lujatuote Oy valittiin hankkeen urakoitsijaksi 384 000 euron tarjouksella. 
 
Kymppirakenne Oy valittiin Näsinmäen hautausmaan huoltorakennuksen peruskorjauksen urakoitsijaksi. Tarjouksia saatiin kaksi ja yhteinen kirkkoneuvosto valitsi niistä halvemman kokonaishintaan 2 535 105,60 euroa. 
 
Lisätietoja:

Krista Eloneva 
Kiinteistö- ja hankintapäällikkö 
040 4889 009 
 
Markku Blom 
Hautaustoimen päällikkö  
0400 494 694 
 
Sari Mankinen  
Hallintojohtaja 
0400 156 257 

Porvoon seurakuntayhtymä hakee uutta kiinteistötoimen työnjohtajaa

Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistötoimen työnjohtajan virka avautuu hakuun 16.12. alkaen.
 
Työnjohtaja vastaa seurakuntayhtymän kiinteistöjen hoidosta ja kunnossapidosta yhdessä kiinteistö- ja hankintapäällikön kanssa. Työnjohtaja on vahtimestarihenkilöstön esimies ja hoitaa työvuorosuunnittelun. Tehtäviin kuuluu myös olla mukana kehittämässä kiinteistötoimen toimintoja ja toimia kiinteistö- ja hankintapäällikön sijaisena. 
 
Viran hoitaminen edellyttää rakennus- tai kiinteistöalan tutkintoa, kokemusta esimiestehtävissä toimimisesta ja asiakaspalvelutaitoja. Kokemus suntion tai ylisuntion työtehtävistä luetaan eduksi. 
 
Työjohtajan viran peruspalkka kuuluu vaativuusryhmään 503 kirkon virka- ja työehtosopimuksessa ja on 2 610 €/månad. Lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuva kokemuslisä.
 
Työn viimeinen hakupäivä on 9.1.2023. 
 
Lisätietoja: 

Työpaikkailmoitus ja hakulomake

Krista Eloneva
Kiinteistö- ja hankintapäällikkö
040 4889 009

2022-12-15 18:17:00.0