lapsia ja aikuisia.

Kerhot ja muu toiminta lapsille, koululaisille ja lapsiperheille

Alle kouluikäisten perhekerhot

Kerhopaikkaa voi hakea edelleen alla olevasta linkistä ja otamme yhteyttä, kun paikka vapautuu.
Linkki kerhopaikan hakemiseen tästä.

Tervetuloa perhekerhoon vanhemmat, isovanhemmat, kummit, hoitajat yhdessä lapsen tai lapsien kanssa.
Perhekerhossa lapset pääsevät tutustumaan muihin lapsiin leikkien, laulaen ja askarrellen. Aikuisille perhekerhot ovat hyviä paikkoja tavata samassa elämänvaiheessa olevia vaikkapa kahvikupposen äärellä keskustellen.

Kerhossa pidämme aina pienen hartaushetken, jonka aikana on mahdollisuus hetkeksi hiljentyä ja pysähtyä. Perhekerhossa ei ole ikärajaa eikä sinun tarvitse ilmoittaa tulostasi etukäteen. Kerhoon voit saapua ja lähteä oman aikataulusi mukaan.
Nähdään perhekerhossa!

Kevään perhekerhot ovat päättyneet.

Kesällä Gammelbackassa on perhekerhoja tiistaisin 4.6., 11.6. ja 18.6 klo 10-14.

Iltaperhekerho Tuomiorovastilassa ke 19.6. klo 17-19.

Gammelbackan perhekerho

Tervetuloa torstaisin Gammelbackan seurakuntakeskuksen kerhotilaan ( Viertotie 1) klo 9.00 - 12.00

Kesän jälkeen perhekerho kokoontuu ti 13.8. ja 27.8.

12.9 alkaen kerho normaalisti torstaisin.

Kerkkoon perhekerho

Kokoontuu tiistaisin  klo 17.00 - 19.30  Kerkkoon liikuntahallin kerhotilassa eli Jokilaakson koululla, Savimäentie 6.

Löydät kerhotilan, kun kävelet puisen vanhan koulurakennuksen taakse, tiloihin, jossa on myös liikuntasali.

Syyskauden ensimmäinen kerho 10.9.

Keskustan perhekerho

Perhekerho kokoontuu perjantaisin klo pe  9.00 – 12.00

Suomalaisen seurakuntakodin Alustassa ( nuorisotila ) Runeberginkatu 29.

23.8. syyskauden ensimmäinen perhekerho.

Kulloon perhekerho

Kulloon perhekerho ei jatka kokoontumista.

4-10 -vuotiaiden kirjepyhäkoulu

Kirjepyhäkoulu on suunnattu porvoolaisille 4-10 -vuotiaille lapsille, mutta yhdessä vanhempien kanssa pienemmätkin voivat olla jäseninä.

Lähetämme seurakunnasta kirjepaketin lapsen nimellä 7 kertaa vuodessa. Kirjepaketissa on mm. raamatunkertomus, värityskuva, tarra ja pikku tehtäviä.

4-10 -vuotiaat kirjepyhäkoululaiset saavat myös Lastenmaa-lehden kirjeen mukana , www.lastenmaa.comLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Kirjepyhäkoulun jäsenellä tulee olla vanhempien lupa jäsenyyteen. Kirjepyhäkoulu on maksuton.

Tilaa kirjepyhäkoulu tästä. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Voit halutessasi jättää ilmoittautumistiedot tai muut kirjepyhäkoulua koskevat muutokset

(esim. osoitteen muutos / kirjeen vastaanottamisen lopettaminen)

osoitteeseen sanna.holmsten@evl.fi

Ilmoittautuessa muistathan kertoa:
- ilmoittajan etu- ja sukunimi sekä sähköpostiosoite tai puh.numero
- lapsen etu- ja sukunimi, syntymäaika ja osoite, johon Kirjepyhis-posti lähetetään.

*Uusi* Kirjeitse toimiva kerho 10-14 -vuotiaille

RRR eli RohkeatRistiRatkojat.

Kirjeitse toimiva pikku arvoituksia ja pulmia ratkova kerho 10–14-vuotiaille.

Luvassa 6–7 vuorovaikutteista tehtäväpakettia vuodessa, joka lähetetään osallistujalle kirjeenä kotiin.

Kerho alkaa elokuussa 2024. Ilmoittautuminen joko nettisivujen kautta 29.7. alkaen tai sähköpostilla 1.8. mennessä: taina.virolainen@evl.fi ja sähköpostiin otsikoksi RRR ja viestiin osallistujan nimi, syntymäaika, kotiosoite ja huoltajan nimi ja puh

3-6 -luokkalaisten alustan avoimet ovet

Ke klo 14.30-17.00  Joka viikko Lundinkadun seurakuntakodin nuorisotila Alustassa. Sisäpihan kautta pääseen sisälle. Jatkuu syyskuussa.

Lasten ja koululaisten kuorot

Pääset tutustumaan lapsille ja kouluikäisille tarkoitettuihin kuoroihin tästä linkistä.