Uutiset 

Uutislistaukseen

Ihmistulva, via crucis vaellus vanhassa kaupungissa.

Haetaan osa-aikaista tuottajaa

22.4.2021 16.21

Via Crucis Porvoossa Tuki ry/ Stödföreningen för Via Crucis i Borgå rf hakee osa-aikaista tuottajaa.

VIA CRUCIS -perinne elää vahvana Porvoon pääsiäisessä. Viides kaksikielinen kaupunkivaellus järjestetään pitkäperjantaina 2022. Tavoitteena on taiteellisesti korkeatasoinen, kaikille avoin esitys Porvoon Vanhassa kaupungissa ja vahva yhteisöllinen elämys niin vaellukseen osallistuville kuin suurilukuiselle yleisöllekin. Tapahtuman toteutukseen osallistuu noin 200 henkeä, teatterin ja musiikin ammattilaisia sekä vapaaehtoisia lukuisissa eri tehtävissä.

Tuottaja toimii läheisessä yhteistyössä esityksen ohjaajan kanssa ja raportoi yhdistyksen hallitukselle. Tehtävät ovat monitahoiset, käytännön järjestelyistä ja yhteydenpidosta yhteistyökumppaneihin, viestintään ja varainkeruuseen. Tehtävä tulee ottaa vastaan alkusyksystä, ja sen suorittamisen painopiste on helmi-huhtikuussa 2022. 

Tuottajalta toivomme oma-aloitteellisuutta, järjestelykykyä ja sosiaalisia taitoja sekä molempien kotimaisten kielten hallintaa. Hakemus ja CV tulee jättää viimeistään 12.5.2021 sähköpostitse mikael.helenelund@gmail.com. Palkkatoivomus on hyvä mainita.

Lisätietoja antaa tukiyhdistyksen puheenjohtaja Mikael Helenelund 040-5849952.