Tervetuloa Porvoon suomalaisen seurakunnan uusille nettisivuille!

1.12.2019 19.00

Porvoon seurakuntien uudet nettisivut ovat avautuneet. Tervetuloa uusille sivuillemme! Liityimme kirkon julkaisujärjestelmään, joka on käytössä jo noin 80%:lla ev.lut. kirkon seurakunnista.

Tietoa säännöllisestä toiminnasta löydät Tule mukaan -sivuiltaOsallistu-sivuilla voit tutustua vapaaehtoistyöhön ja siihen miten voit auttaa toisia ihmisiä. Jos taas itse tarvitset itse apua, se löytyy Apua ja tukea -sivuilta. Tutustu henkilökuntaan Yhteystietosivuilla.

Info ja Asiointi-osiosta löydät muun muassa kirkkoherranviraston tiedot ja palvelut, kuten virkatodistusten tilaamisen ja tietoa seurakunnan päätöksenteosta sekä tilojen varaamisesta ja vuokraamisesta.

Seurakuntayhtymän sivut löytyvät myös Info ja Asiointi -osiosta.

Joulun ajan tapahtumista löydät tietoa täältä.

Kuulemme mielellämme myös palautetta! Voit antaa meille palautetta uusista sivuista Palaute-sivun kautta