Uutislistaukseen

Oletko valmis kesän jännittäviin tehtäviin Porvoon tuomiokirkossa?

Etsimme kahta innokasta opasta huolehtimaan turisteista Porvoon tuomiokirkossa kesäkuukausien ajan!

 

Kesäoppaaame (1).jpg

Porvoon tuomiokirkko ja sininen taivas.

Jos rakastat jakaa tarinoita, sinulla on intohimoa kulttuuriin ja lisäksi hallitset suomen, ruotsin ja englannin, tämä voi olla täydellinen kesätyö sinulle. 

Kesäoppaana saat mahdollisuuden olla Porvoon tuomiokirkon kasvot ulospäin, historiallisen paikan, joka vetää tuhansittain turisteja joka vuosi. Kaudella 1.5.–30.9.2024 olet paikalla joka arkipäivä 9–18 välisellä ajalla auttamassa ja opastamassa kävijöitä tämän upean tuomiokirkon läpi. 

Tehtävääsi kuuluu säännöllisiä opastettuja kierroksia tasatunnein, jolloin saat jakaa jännittäviä tarinoita tuomiokirkon kiehtovasta historiasta. Opastukset pidetään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi monikulttuurisen kävijäjoukon tarpeiden tyydyttämiseksi. Tiistaisin ja torstaisin seurakunnan kanttorit tarjoavat kävijöille urkuvartin klo 12 ja opastus alkaa heti sen jälkeen. 

Eli jos olet valmis olemaan osa jotain suurta, jakamaan kulttuuria ja historiaa innostavalla tavalla ja samalla saamaan upean kesäkokemuksen, älä odota enempää. Hae nyt ja tule yhdeksi kesäoppaistamme Porvoon tuomiokirkossa – paikassa, jossa jokaisella kivellä on tarina kerrottavanaan ja jossa sinä olet kävijäkokemuksen sydämessä!

Hae viimeistään 6.3.2024 täällä

16.2.2024 11.07