kukka

”Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen.” Ps.137, 14

Jokainen meistä on Jumalan silmissä ainutlaatuinen ja arvokas. Meidät on luotu Jumalan omaksi kuvaksi ja meitä jokaista yhdistää Jumalan rakkaus.

Kristillinen ihmiskäsitys kiteytyy aikaisempiin lauseisiin. Sen vuoksi haluamme mahdollistaa kaikille pääsyn seurakunnan yhteyteen ja osaksi eri toimintoja. Porvoon seurakunta kutsuu kaikkia alueen ihmisiä lämpimästi mukaan toimintaan ja tilaisuuksiin. Kehitysvammaisille on seurakunnan koko tapahtumakirjon lisäksi tarjolla myös omaa toimintaa.

Kehitysvammaisille tarkoitettua toimintaa syksyllä 2021:

• Liity Diakoninen kehitysvammatyö Porvoossa  -Facebook-ryhmään. Ryhmä on tarkoitettu kaikille Porvoossa asuville kehitysvammaisille, heidän omaisilleen ja läheisille.
  • Musakerho kokoontuu joka maanantai klo  17-18, Lundinkatu 5, 4. kerros, musiikkisali.
  • Kaverikerho kokoontuu syksyllä 2021 ensimmäisen kerran 30.9. Kevätkummun seurakuntatilassa, Sammontie 1,  2. kerros.

Jos sinulla on jotain toiveita tai ajatuksia liittyen seurakunnan kehitysvammatyön toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä!

vs diakoniatyöntekijä Piia Tupelin puh. 040 358 6935 tai piia.tupelin@evl.fi

Vertaistuki-ilta kehitysvammaisten lasten, nuorten ja aikuisten omaisille

Gammelbackan seurakuntakeskuksessa (Viertotie 1, 06400 Porvoo) 11.10.2021 klo 17.00 - 20.00

Keskustelua, yhdessäoloa sekä pientä iltapalaa.
Mukana myös Uudenmaan kehitysvammaistyön pappi Elina Jokipaltio.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
vs diakoniatyöntekijä Piia Tupelin, 040 358 6935