kukka

”Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen.” Ps.137, 14

Jokainen meistä on Jumalan silmissä ainutlaatuinen ja arvokas. Meidät on luotu Jumalan omaksi kuvaksi ja meitä jokaista yhdistää Jumalan rakkaus.

Kristillinen ihmiskäsitys kiteytyy aikaisempiin lauseisiin. Sen vuoksi haluamme mahdollistaa kaikille pääsyn seurakunnan yhteyteen ja osaksi eri toimintoja. Porvoon seurakunta kutsuu kaikkia alueen ihmisiä lämpimästi mukaan toimintaan ja tilaisuuksiin. Kehitysvammaisille on seurakunnan koko tapahtumakirjon lisäksi tarjolla myös omaa toimintaa.

Kehitysvammaisille tarkoitettua toimintaa keväällä 2021:

• Liity Diakoninen kehitysvammatyö Porvoossa Facebook-ryhmään. Ryhmä on tarkoitettu kaikille Porvoossa asuville kehitysvammaisille, heidän omaisilleen ja läheisille.
  • Musakerho PERUTTU TOISTAISEKSI
  • Kaverikerho PERUTTU TOISTAISEKSI

Jos sinulla on jotain toiveita tai ajatuksia liittyen seurakunnan kehitysvammatyön toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä!

vs diakoniatyöntekijä Piia Tupelin puh. 040 358 6935 tai piia.tupelin@evl.fi