”Minä olen ihme, suuri ihme, ja kiitän sinua siitä. Ihmeellisiä ovat sinun tekosi, minä tiedän sen.” Ps.137, 14

Jokainen meistä on Jumalan silmissä ainutlaatuinen ja arvokas. Meidät on luotu Jumalan omaksi kuvaksi ja meitä jokaista yhdistää Jumalan rakkaus.

Kristillinen ihmiskäsitys kiteytyy aikaisempiin lauseisiin. Sen vuoksi haluamme mahdollistaa kaikille pääsyn seurakunnan yhteyteen ja osaksi eri toimintoja. Porvoon seurakunta kutsuu kaikkia alueen ihmisiä lämpimästi mukaan toimintaan ja tilaisuuksiin. Kehitysvammaisille on seurakunnan koko tapahtumakirjon lisäksi tarjolla myös omaa toimintaa.

Toiminnassa huomioimme turvavälit ja käsihygienian. Kerhoihin ja toimintaan saa osallistua vain täysin terveenä.

Kehitysvammaisille tarkoitettua toimintaa syksyllä 2020:

Musakerho

o Musakerho kokoontuu tiistaisin klo 17.00, Lundinkatu 5, 1 kerros, iso juhlasali. Esteetön käynti on sisäpihan ja A-rapun kautta.

o Tule mukaan laulamaan ja musisoimaan! Kerhossa laulamme monenlaisia lauluja ja iloitsemme musiikista. Musakerhossa pientä välipalaa tarjolla.

Kaverikerho

o kokoontuu kuukauden ensimmäisenä tiistaina Porvoon suomalaisen seurakunnan tiloissa kevätkummussa, Sammontie 1. Kello 18-19

o Kaverikerhossa on pieni hartaushetki, toiminnallinen osuus (kädentaitoja) sekä pieni välipala.

Kerhot ovat maksuttomia osallistujille

Jos sinulla on jotain toiveita tai ajatuksia liittyen seurakunnan kehitysvammatyön toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä!

vs diakoniatyöntekijä Piia Tupelin puh. 040 358 6935 tai piia.tupelin@evl.fi