Tukea ja apua

Parisuhteen parhaaksi

Parisuhteen hoito vaatii työtä. Porvoon suomalainen seurakunta järjestää muutaman kerran vuodessa Parisuhteen rikastuttamiskursseja. Tiedot tulevista kursseista tulevat tälle sivulle ja seurakunnan viikkoilmoituksiin.

Lapsiperheellisten parisuhdekurssi Pellingissä 22.-24.11.2019
Kurssilla keskitymme parisuhteen vahvuuksiin ja niihin asioihin, joissa voisimme yhdessä kehittyä. Kurssi sopiikin hyvin ns. parisuhteen vuosihuolloksi. Ei sovellu akuutissa kriisissä oleville pareille. Lapsille omaa ohjelmaa aikuisten ohjelman aikana. Ohjaajina koulutetut vertaisohjaajat Minna ja Ilkka Tuominen.

Kysymykset ja ilmoittautumiset lapsi- ja perhetyön pappi minna.e.tuominen@evl.fi
p. 040 676 4117. Etusijalla ne pariskunnat, jotka eivät ole ennen osallistuneet Porvoon suomalaisen seurakunnan lapsiperheellisten parisuhdekurssille.

Hinnat: Porvoon suom. srk:n jäseniltä 110 €/hlö (aikuinen), ulkopaikkakuntalaisilta ja ei-seurakunnan jäseniltä 150 €/hlö. Lapset: 0-4 v ilmaiseksi, 4-12 v 36 euroa, yli 12 v. 55 euroa.

* * * * * * * * * *

Olemme kriisissä!
Kriisitilanteessa voi ottaa yhteyttä Perheasiain neuvottelukeskukseen (019 661 1315) tai katsoa Kataja ry:n nettisivuilta tietoja Solmuja suhteessa -kursseista ja neuvonnasta.

Apua parisuhteen hoitoon:
Kataja ry