MARRASKUU

Ke 14.11. klo 18 Israelilaiset kansantanssit
. Seurakuntakodin isossa salissa on tarjolla Anu Metsäpellon opastamana rauhallista ryhmätanssia paljain jaloin tai tossut jaloissa. Alussa hartaus.

To 15.11. klo 13 Kerkkoon lähetyspiiri Maija Kalliolla, Kaakkurinkierto 53.

Su 18.11. klo 11 – 20 seurakuntavaalit, äänestyspaikkana Pikkukirkko.
Tule tuomaan oma osasi demokratiaa omaan seurakuntaasi!
Tarjolla on myös perinteiset vaalikahvit, jotka toimivat samalla kirkkokahveina.

Ke 21.11. klo 18 Kehtolaulujen ilta Gammelbackan seurakuntakeskuksella, Viertotie 1. Lauletaan kehtolauluja ja ihaillaan päiväkerholaisten tekemiä lampaita ja iltarukouksia.

Ke 21.11.klo 18 Israelilaiset kansantanssit seurakuntakodilla, Lundinkatu 5. Anu Metsäpellon ohjaamaa rauhallista ryhmätanssia, alussa hartaus.

Su 25.11. klo 18 Kevätkummun seurat. Mukana Jari Araneva. Kahvitarjoilu. Os. Sammontie 1.

Su 25.11. klo 19 konsertti tuomiokirkossa: Cornicines Borgoenses & Con Brassica -septetti.

To 29.11. klo 18 miesten saunailta Gammelbackan seurakuntakodilla, Viertotie 1. Saunomista, keskustelua, pientä iltapalaa. Hartaus illan päätteeksi. Sisäänkäynti kerhokäytävän ovesta.