ELOKUU

Moon river -konsertti Pikkukirkossa lauantaina 25.8. klo 16. Melartin & Sjostakovitsh yhdessä GLINT-kvartetin kanssa: Elina Mieskolainen, Annika Nummelin, Anette Grevberg, Laura Saari. Ohjelma 10 € ovelta.
Urkuvartti Tuomiokirkossa tiistaina 28.8. klo 12, Eric-Olof Söderström, urut. Vapaa pääsy.
Kaikenikäisten kesäilta Karijärven vanhalla Kariksella tiistaina 28.8. klo 18. Mahdollisuus grillaamiseen ja saunomiseen. Mukaan grillattavat ja saunomistarvikkeet. Hartaushetki. Kuljetus: klo 17.30 Gammelbackan
seurakuntakeskus, n. klo 17.40 seurakuntakoti, Lundinkatu 5, n. klo 17.50 Kevätkumpu:  Merituulentie. Paluukuljetus samaa reittiä.
Urkuvartti Tuomiokirkossa tiistaina 30.8. klo 12, Reidar Tollander, urut. Vapaa pääsy.

Musiikkia tuomiokirkossa torstaina 30.8. klo 19 Claude Debussyn Tuhlaajapoika (L’enfant prodigue), Ilona Jokinen, sopraano, Ville Salonen, tenori, Juha Kotilainen, basso & Ilpo Laspas. Vapaa pääsy.
Kaikille avoin hautausmaakierros to 30.8.2018 klo 18-19. Lähtö Näsinmäen hautausmaan pääportilta. Kierroksen aiheena on vuoden 1918 sodan punaisten ja valkoisten tarinoita ja muita merkittäviä hautoja. Oppaana Kirsti Sund.

SYYSKUU
Syystapahtuma
Tuomiorovastilassa la 1.9. klo 10-14.
Rovasti Aino Mäki-Punto kertoo tuomiorovastin pappilan historiasta klo 10-11. Kirppispöydiltä astioita, kirjoja ja muuta kodin tavaraa. Kahvilasta kasviskeittoa, kahvia ja leivonnaisia. Pihalla grillimakkaraa ja vohveleita. Tunnelmaa tuo Juhani Pessalan haitarinsoitto. Tapahtuman tuotto lähetystyölle.
Kaikenikäisten kesäilta
Karijärven vanhalla Kariksella tiistaina 11.9. klo 18. Mahdollisuus grillaamiseen ja saunomiseen. Mukaan grillattavat ja saunomistarvikkeet. Hartaushetki. Kuljetus: klo 17.30 Gammelbackan
Merituulentie. Paluukuljetus samaa reittiä.
Yhteiskristillinen rukousilta
 keskiviikkona 19.9. klo 19 Filadelfia-seurakunnassa, Nordenskiöldinkatu 22. Rukousta, musiikkia, sanaa.

LOKAKUU
Aroilta tuulee!
– lähetysviikko tuo Mongolian Porvooseen 8.-14. lokakuuta.
Asunnottomien yö 17.10. Porvoossa.

Muiden järjestäjien tilaisuuksia:

Hetki kohtaamiselle
28.8. Porvoon tuomiokirkko. Lue lisää täältä.