Messut ja kirkkokyydit

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus on kaikkien seurakuntalaisten yhteinen juhla ja se on koko seurakunnan toiminnan ydin.  Messua vietetään säännöllisesti sunnuntaisin Porvoon tuomiokirkossa klo 10 ja  Gammelbackan seurakuntakeskuksessa klo 13.  HUOM: Poikkeukset 15.9. ja 29.9. !

Tuomiokirkon messun voi kuunnella sunnuntaisin internet-sivujemme kautta täältä.
Pyrimme tällä sivulla kertomaan muun muassa kunkin messun virret jo ennakkoon tiedoksi erityisesti heille, jotka kuuntelevat messua nettisivujemme kautta.

Kirkkokyydit
Seurakunta järjestää Kirkkokyydin Porvoon tuomiokirkkoon pääsääntöisesti joka toinen viikko. Tämä taksikyyti on tarkoitettu sinulle, joka tahdot tulla kirkkoon, mutta syystä tai toisesta pääset huonosti kulkemaan. Soita kirkkokyytipyyntö aina viimeistään lauantaina klo 12 mennessä puh. 040 0210040.
Kirkkokyydit:  su 15.9., su 29.9., su 13.10., su 27.10., la 2.11 klo 10 ja klo 18 (pyhäinpäivä) su 17.11. ja su. 1.12.

MESSUT JA HARTAUDET

SUNNUNTAI 15.9.    ”Lähimmäinen”
Piispantarkastuksen Messu Tuomiokirkossa kello 10,
Piispa Teemu Laajasalo saarnaa, liturgina kirkkoherra Pontus Salmi, avustava pappi Riitta Kaajava, kanttoreina Merja Halmetoja, Kaisa Sidoroff, Minna Wesslund ja Jarkko Yli-Annala, diakoneina Juha ja Taina Virolainen.
Kirkkokahvit kaikelle kansalle Tuomiokirkon pihalla teltoissa messun jälkeen.
 Virret: 172: 1,3,;  135;  430: 1–2, 5;  514;  431;  332 a;
Kolehti: Kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkon kautta.

HUOM!  EI messua  Gammelbackan seurakuntakeskuksessa. Kuljetus Tuomiokirkon messuun, lähtö Viertotie 1 kello 9.30, paluulähtö tuomiokirkolta klo 12.30

* * * * * *

SUNNUNTAI  22.9.    ”Kiitollisuus”
Messu Tuomiokirkossa kello 10 , Kappalainen Janne Kuusitunturin virkaan asettaminen, lääninrovasti Juha Ilonen
Janne Kuusitunturi saarnaa, Pontus Salmi, Riitta Kaajava, Anu Peltomäki, Jarkko Yli-Annala ja Kaisa Sidoroff. Mukana Varia Voce -kuoro.
Virret:  327 * 704 * 329. 1,3,5 * 923: 1-3 * 923: 4-5 * 428 * 339: 1,4
Messu Gammelbackan seurakuntakeskuksessa kello 13
Iiro Salminen, Anu Peltomäki, Merja Halmetoja

Kolehti: Budapestissa toimivalle Deak Terin seurakunnalle, joka on Porvoon suomalaisen seurakunnan ystävyysseurakunta

* * * * * * *

SUNNUNTAI 29.9.  MIKKELINPÄIVÄ  aihe: ”Jumalan sanansaattajat”
HUOM:  EI SUOMALAISEN SEURAKUNNAN MESSUA TUOMIOKIRKOSSA, koska Porvoon hiippakunnan piispanvihkimys kello 10

MESSU Gammelbackan seurakuntakeskuksessa kello 13
Minna Tuominen, Himmelit-musiikkiyhtye

Kolehti: Kummiuden ja kristillisen kasvatuksen tukemiseen Nuori Kirkko ry:n kautta.