Messut ja konfirmaatiot

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus on kaikkien seurakuntalaisten yhteinen juhla ja se on koko seurakunnan toiminnan ydin. Messua vietetään sunnuntaisin Porvoon tuomiokirkossa klo 10 ja  Gammelbackan seurakuntakeskuksessa klo 13.

Tuomiokirkon messun voi kuunnella sunnuntaisin internet-sivujemme kautta täältä. Seurakunta järjestää myös kirkkokyytejä liikuntarajoitteisille, lue lisää täältä

Kuva: Anniina Mikama/ Kirkon kuvapankki

SUNNUNTAI 9.9.

”Jumalan huolenpito.”
Taivaallinen isä pitää huolen ja auttaa.

Messu Tuomiokirkossa kello 10.
Saarnaa Tuomo Komulainen Rauhanyhdistyksestä. Liturgina Iiro Salminen.
Kirkkokyyti. Kirkkokyytipyynnöt lauantaihin klo 12 mennessä puh. 040 0210040.
Kirkkokahvit lähetystyön hyväksi Tuomiorovastin pappilassa klo 11.15.

Messu Gammelbackan seurakuntakeskuksessa kello 13.
Messussa mukana Riitta Kaajava, Taina Virolainen ja Herman Pylvänäinen.
GB-ketun pyhis messun yhteydessä. Päivän virren aikana pyhisohjaaja ottaa lapsen tai lasten kanssa pyhiskynttilään tulen alttarilla olevasta kynttilästä ja pyhikseen osallistuvat siirtyvät kulkueena päiväkerhotilassa pidettävään pyhäkoulutuokioon. Lapset palaavat vanhempiensa luokse ennen ehtoollisen alkua.

Kuva: Anniina Mikama/ Kirkon kuvapankki

SUNNUNTAI 16.9.

”Jeesus antaa elämän.”
Tätä sunnuntaita on kutsuttu evankeliumitekstien vuoksi pikku pääsiäiseksi tai syksyn pääsiäiseksi. Jeesus on voittanut ihmistä ja koko luomakuntaa uhkaavan kuoleman vallan.

Messu Tuomiokirkossa klo 10.
Saarnaa Ulla Lumijärvi, mukana messussa Juha Takala, Juhana Sihvo, Fiia Diekmann. Seurakunnan uusia työntekijöitä siunataan työhönsä.
Kirkkokahvit seurakuntakodilla messun jälkeen.
Kirkkokyyti. Kirkkokyytipyynnöt lauantaihin klo 12 mennessä puh. 040 0210040.

Messu Gammelbackan seurakuntakeskuksessa kello 13.
Messussa mukana Ulla Lumijärvi, Fiia Diekmann. Kirkkokahvit.