Nuoret

Nuorten seurakuntakoulu SEKO

SEKO antaa sinulle valmiuksia toimia isosena, kerhonohjaajana ja pyhäkoulunopettajana. Joitain työtehtäviä on tarjolla jo koulutuksen aikana. Koulutuksesta saamallasi todistuksella voi olla hyötyä hakiessasi koulu- tai työpaikkaa.

SEKO on kolme lukukautta kestävä koulutus, joka alkaa elokuussa ja päättyy seuraavan vuoden jouluna. Kokoontumisia on joka toinen viikko (á 1,5h). Lisäksi SEKOon kuuluu kolme leiriä, opintopiirejä sekä osallistumisia nuorten tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Nuoren ajatuksia aiheesta Miksi Sekoon:

”Seko on seurakunnan järjestämä koulutus. Koulutuksen käytyä pääsee tekemään erinäisiä seurakunnan tapahtumia. Näistä tärkeimpänä rippileiriä.
Seurakunnan tapahtumien järjestäminen on aivan yhtälailla hauskaa, kun niissä oleminen. Rippileiristä saa paljon irti myös isosena. Isosena pääsee myös järjestämään varhisleirejä. Näillä pääsee tutustumaan lasten intoon ja iloisuuteen.
Itse koulutus on itsestäänkin jo hauska kokemus. Siellä tapaa paljon uusia ihmisiä ja saa uusia ystäviä. Siellä oppii myös paljon elämän taitoja. Oppii käsittelemään joukkoja ja olemaan ryhmän johtaja.
Koulutuksesta saa myös etulyöntiaseman kesätyönhaussa. Näillä syillä olisi hyvä liittyä Sekoon. Se on monelle ollut yksi elämän tärkeimmistä titteleistä.”
–  Lassi Vilenius –

SEKO Syksy 2019:

Ilmoittautuminen SEKOon 20.8. klo 14-16 Alustassa

SEKO
Joka toinen viikko tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 16-17.30

Tämän lisäksi SEKOon kuuluvat
HC-raamikset alustassa kerran kuussa keskiviikkoisin
4.9. 2.10. 13.11. 11.12.

Lisätietoja Sekosta saat: