Musiikki

Musiikkiryhmät aikuisille

Jarkko Yli-Annala seka Varia voce netti

VARIA VOCE

Varia Voce, Erilaisia ääniä, on gospelpainotteinen kuoro, joka laulaa musiikkia laidasta laitaan. Kuoro harjoittelee torstaisin seurakuntakodin musiikkisalissa (4. krs) klo 18.30, Uusille laulajille pidetään pieni laulukoe, jossa esitetään Idols-tyyliin vapaavalintainen laulu ilman säestystä.
Aloitus to 7.9.
Kanttori Jarkko Yli-Annala, puh. 040 584 9942, jarkko.yli-annala(at)evl.fi.

FANTASMI

Kamariyhtye Fantasmi syntyi ”vahingossa” 1997, kun joukko nuoria porvoolaismuusikoita kokoontui harjoittelemaan Vivaldin La Notte -konserttoa. Yhtyeen nimi Fantasmi, suomeksi kummitukset, lainattiin konserton toisesta osasta. Konserttien lisäksi Fantasmi on soittanut erilaisissa juhlatilaisuuksissa ja messuissa sekä mm. taustabändinä pop-yhtyeen levylle. Fantasmi on tehnyt yhteistyötä useiden eri kuorojen ja musiikkiryhmien kanssa.
Kanttori Jarkko Yli-Annala, puh. 040 584 9942, jarkko.yli-annala(at)evl.fi

KAMPPULAKUORO

Kamppulakuoro on Gammelbackan seurakuntakeskuksessa joka toinen viikko kokoontuva ryhmä, johon voit tulla mukaan oli sitten asuinpaikkasi missä päin Porvoota tahansa. Mukaan voit tulla, vaikka et koskaan ennen olisi uskaltanut kokeilla laulamista. Ainoa pääsyvaatimus on halu laulaa.

Kamppulakuoro aloittaa ke 20.9 ja harjoittelee Gammelbackan seurakuntakeskuksessa joka toinen keskiviikko klo 18.00.

Kanttori Jarkko Yli-Annala puh. 040 584 9942, jarkko.yli-annala(at)evl.fi.

laulupiiri nettiin

Laulupiiri harjoittelee seurakuntakodilla torstaisin.

LAULUPIIRI

Eläkeläisten Laulupiiri harjoittelee torstaisin klo 13 Suomalaisen seurakuntakodin seurakuntasalissa, Lundinkatu 5 (klo 12 kahvi). Laulupiirissä lauletaan etupäässä hengellisiä lauluja ja virsiä.
Kanttori Merja Halmetoja puh. 0400 926 044.
Aloitus 21.9.2017
vox nettiin

VOX CONSOLATIONIS

Vox Consolationis -kirkkokuorossa perehdytään äänenmuodostukseen, hengitystekniikkaan ja nautitaan laulamisesta. Koelaulu kaikille laulajille. Kuoron harjoitukset maanantaisin klo 18-20 seurakuntakodin juhlasalissa (1. kerros).

Vox Consolationis aloittaa 18.9. klo 18-20 srk-salissa. Kuoroa johtaa Merja Wirkkala. Muut harjoitukset: 25.9., 9.10. (Taivaskappelissa), 23.10.,30.10.,6.11.,13.11. (Taivaskappelissa), 20.11. ja 27.11..
Tied.  kanttori Merja Wirkkala p. 040 7761049

PORVOON TUOMASKUORO on Gammelbackan seurakuntakeskuksessa harjoitteleva lauluryhmä. Tiedustelut: Taina Valkeavirta puh. 0400 667414.

VAROITUS! Kuorolaulu aiheuttaa hyvänolon tunnetta ja riippuvuutta, joka voi johtaa elinikäiseen harrastukseen.