Musiikki

Musiikkiryhmät lapsille ja nuorille

Nyt laulamaan!

Kuorolaulu on harrastus, jossa nautitaan työn hedelmistä esiintymisten, konserttien, leirien ja matkojen muodossa. Lapset ja nuoret saavat samanhenkisistä kuorolaisista elinikäisiä ystäviä.

Kuorossa opitaan musiikin tekemistä nuotinluvun, taiteellisen tulkinnan ja vuorovaikutuksen muodossa. Musiikin harrastamisesta on tutkitusti hyötyä myös koulutyössä. Pitkäjänteisyys näkyy eri kuorojen mahdollisuutena aina alle kouluikäisistä Muksuista lasten ja nuorten ryhmien kautta aikuisten kuoroihin. Eikä maksa mitään!

Musiikkia lapsille ja nuorille

Lapsikuoro RIIMU on juuri sopiva ryhmä aloittelevalle kuorolaiselle, sillä kuorossa lauletaan helppoja, yksiäänisiä lauluja. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17-17.45.
Aloitus ke 6.9.

SAUNDI
on yli 11-vuotiaitten nuorten kuoro, jonne on pieni pääsykoe. Voit laulaa itse valitsemasi laulun, jonka lisäksi tehdään rytmi- ja melodiatehtäviä. Laulut ovat kaksi- tai kolmiäänisiä. Harjoitusten lisäksi ollaan kuoroleireillä, esiinnytään erilaisissa tilaisuuksissa ja tehdään kevätkonserttimatka. Harjoitukset keskiviikkoisin 15.30-17.
Aloitus ke 6.9.

SANCTI AMICI
Laulutekniikan ja nuotinlukutaidon kehityttyä voi tie johtaa Sancti Amici –kuoroon, jossa kuorolaisen omasta musikaalisuudesta, sävelpuhtauden omaamisesta ja sitoutumisesta on paljon iloa. Kuoron ohjelmisto painottuu a cappellaan eli säestyksettömään lauluun.

Sancti Amici julkaisi ensilevynsä Hallayö huhtikuussa 2016. CD-levyä voi ostaa kirkkoherranvirastosta à 20 €.

Sancti Amici harjoittelee, esiintyy ja konsertoi sekä pitää kolme leiriä vuodessa. Kesäisin laululeiri pidetään Saimaan ympäristössä.
Harjoitukset torstaisin klo 16.30-18.30.
Aloitus to 7.9.  (pääsykoe uusille laulajille)

Frida-lauluryhmä

FRIDA -lauluyhtye (kuvassa) harjoittelee sovittuina aikoina.

Kuoroharjoitukset suomalaisen seurakuntakodin musiikkisalissa 4. krs. Kuoroja johtaa kanttori Minna Wesslund, minna.wesslund(at)evl.fi p. 040-5849941