logo

Musiikki

Musiikkiryhmät lapsille ja nuorille

Nyt laulamaan!

Kuorolaulu on harrastus, jossa nautitaan työn hedelmistä esiintymisten, konserttien, leirien ja matkojen muodossa. Lapset ja nuoret saavat samanhenkisistä kuorolaisista elinikäisiä ystäviä.

Kuorossa opitaan musiikin tekemistä nuotinluvun, taiteellisen tulkinnan ja vuorovaikutuksen muodossa. Musiikin harrastamisesta on tutkitusti hyötyä myös koulutyössä. Pitkäjänteisyys näkyy eri kuorojen mahdollisuutena aina alle kouluikäisistä Muksuista lasten ja nuorten ryhmien kautta aikuisten kuoroihin. Eikä maksa mitään!

Musiikkia lapsille ja nuorille

Lapsikuoro RIIMU
on ryhmä aloittelevalle 5-9 –vuotiaalle kuorolaiselle, kuorossa lauletaan helppoja, yksiäänisiä lauluja. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 17.-17.45 (23.1. alkaen).

SAUNDI on yli yhdeksänvuotiaiden tyttöjen ja poikien kuoro, jonne on pieni pääsykoe. Etsitään yhteistä saundia ja opetellaan moniäänistä laulua. Harjoitukset keskiviikkoisin klo 15.30-17. (23.1. alkaen).

SANCTI AMICI on klassista, moniäänistä musiikkia esittävä nuorten kuoro nuotinlukutaitoisille, omaa harjoittelua arvostaville nuorille. Harjoitukset torstaisin klo 16.30-18.30 (17.1 alkaen), jolloin kuoroon voi pyrkiä omalla valitsemallaan laululla.

Kuorot harjoittelevat seurakuntakodin musiikkisalissa (Lundinkatu 5, 4. krs) ja niitä johtaa Minna Wesslund p. 040 584 9941.

 

Frida-lauluryhmä

FRIDA -lauluyhtye (kuvassa) harjoittelee sovittuina aikoina.

Kuoroharjoitukset suomalaisen seurakuntakodin musiikkisalissa 4. krs. Kuoroja johtaa kanttori Minna Wesslund, minna.wesslund@evl.fi p. 040-5849941

KEVA-NUORTEN MUSAKERHO
Tule mukaan laulamaan ja musisoimaan! Kerhossa laulamme monenlaisia lauluja ja iloitsemme musiikista. Musakerho on ilmainen. Se kokoontuu maanantaisin kello 17.30, Lundinkatu 5, musiikkihuoneessa 4. kerros, Esteetön käynti on sisäpihan ja A-rapun kautta. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua.
Tiedustelut Anu Peltomäki puh. 040 5500946

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sivun alkuun