Kouluikäiset

Iltapäiväkerho

DSCN2753

Koululaisten iltapäiväkerhotoiminnan tavoitteena on tarjota turvallinen aikuisen ohjaama iltapäivähoitopaikka alakoulun 1. luokan oppilaille.

Seurakunnan ylläpitämiä iltapäiväkerhoja on kaksi ja ne kokoontuvat arkisin klo 12-17 sekä Hamarin koulun Tammelan tiloissa, Hamarintie 34 sekä Kerkkoon koulun tiloissa, Savimäentie 6.

Hamarin iltapäiväkerhossa ovat lastenohjaajat Laura Aronen ja Elina Vaara.
Kerkkoon iltapäiväkerhossa ovat lastenohjaajat Sanna Holmsten ja Eija Kinnunen.
Kerhossa tehdään kausittain retkiä, osallistutaan erilaisiin tapahtumiin tai kirkkohetkiin. Kerhojen omissa hartauksissa seurataan kirkkovuotta viikoittain.
Mikäli lapsi ei pääse tiettynä päivänä kerhoon, vanhempien tulee ilmoittaa poissaolosta ohjaajille.

Kerhomaksut:

• 81 euroa/kk  (3 h/päivä)
    108 euroa/kk (4 h/päivä)
    135 euroa/kk (5 h/päivä)
  • ei sisaralennusta.
  • laskutus kerran kuukaudessa.
  • maksu sisältää tapaturmavakuutuksen (ei koulumatkoja) ja välipalan.

Kerhoihin haetaan keväisin ja paikan peruutukset ilmoitetaan kirjallisesti Porvoon kaupungin iltapäiväkoordinaattori Anne Lindholmille. Lue lisää.

Tiedustelut
johtava lapsityönohjaaja Helena Halvariin p. 040 728 0330 tai helena.halvari(at)evl.fi kerhopuhelin 040 487 0909.

Katso iltapäiväkerhon esittelyvideo tästä.