Messu ja kirkkokyyti

messussa netti

Messu eli ehtoollisjumalanpalvelus on kaikkien seurakuntalaisten yhteinen juhla ja se on koko seurakunnan toiminnan ydin. Messua vietetään sunnuntaisin Porvoon tuomiokirkossa klo 10 ja  Gammelbackan seurakuntakeskuksessa klo 13.

Kuuntele messua verkossa.

Valonmessu on vapaaehtoisten toteuttama lämminhenkinen messu, jossa lauletaan Tuomas-kuoron ja bändin johdolla hengellisiä lauluja,  kuullaan seurakuntalaisten omakohtaisia puheita ja rukoillaan rukousalttareille jätettyjen rukousaiheiden puolesta.

Lapsille on järjestetty Valonmessun ajaksi lastenhoito, ja messun jälkeen on ilmainen teetarjoilu. Valonmessut Pikkukirkossa 15.10., 19.11. ja 17.12. kello 17.

Keskiviikkoisin klo 18.00 järjestetään Valonrukousiltoja seurakuntakodin Taivaskappelissa, Lundinkatu 5, 4. krs. Kahtena edellisenä keskiviikkona niissä suunnitellaan tulevia valonmessuja. Voit liittyä messuja suunnittelemaan Facebook-ryhmään: Valonmessu Porvoo Valonrukous.

Taizé-messu Porvoon tuomiokirkossa lauantaina 28.10. ja 25.11. kello 18. Kansainvälisen iltamessua vietetään pääosin englanniksi. Messun jälkeen teehetki kirkon takaosassa.

Messua vietetään myös kirkollisina juhlapyhinä. Joulu- ja pääsiäisaikana seurakuntamme jumalanpalveluselämä on rikkaimmillaan. Lastenkirkot, sanajumalanpalvelukset sekä messut joulu- ja pääsiäisyönä tarjoavat jokaiselle seurakuntalaiselle paikan hiljaisuuteen, iloon ja kiitokseen.

Katso messujen tarkemmat tiedot tapahtumakalenterista.

alttari netti

Kirkkokyydit

Seurakunta järjestää kirkkokyydin Porvoon tuomiokirkkoon
liikuntarajoitteisille seuraavina pyhinä:

su 15.10. Herättäjä-Yhdistyksen kirkkopyhä
su 22.10 Kansanlaulumessu ja sadonkorjuuuhla
la 4.11. Pyhäinpäivä
su 19.11.
su 3.12. 1. adventti
su 17.12.
ti 26.12. Tapaninpäivä
la 6.1.2018 Loppiainen
su 21.1.
su 4.2. Kynttilänpäivä
su 11.2. Laskiaissunnuntai
su 25.2.
su 11.3.
su 18.3. Marianpäivä

Kirkkokyytipyynnöt lauantaihin (tai pyhää edeltävä päivänä) klo 12 mennessä puh. 040 0210040.