Alle kouluikäiset ja perheet

Pyhäkoulu

arkkunetti

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, pieni kirkkohetki. Se tarjoaa 3-12 -vuotiaalle lapselle mahdollisuuden hiljentyä yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa. Alle 3-vuotiaat ovat myös tervetulleita pyhäkouluun yhdessä aikuisen kanssa.

Hiljentyminen ei ole pyhäkoulussa vain hiljaa olemista ja kuuntelua vaan yhteistä ihmettelyä, rukousta, laulamista ja Raamatun kertomuksiin tutustumista monin eri tavoin.

Pyhäkoulut ovat ilmaisia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Seurakunnan pyhäkoulut syksyllä 2017
Syyslomaviikolla Vauvapyhis kokoontuu tiistaina 17.10. normaalisti, to 19.10 taaperopyhis ja puuhapyhis syyslomatauolla. Mukavaa syyslomaa!

Uutta:
Kirkkokissan pyhis joka toinen sunnuntai klo 10 alkavan messun aikana Porvoon tuomiokirkon alakerrassa. Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja alle 3-vuotiaat oman aikuisen kanssa!

Pyhisopettaja kutsuu osallistujat pyhikseen ennen saarnan alkua ja lapset palaavat vanhempiensa luokse ehtoollisen alkuun mennessä. Syyskauden pyhäkoulut 24.9., 8.10., 22.10., 5.11. ja 19.11.

Aarrearkku, kohtaamispaikan pyhäkoulu lounaan lomassa maanantaisin klo 12, Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1. Aarrearkku johdattaa meidät Raamatun ihmeellisiin kertomuksiin. Pyhäkoulun kesto on n. 20 minuuttia. Yli 3-vuotiaat voivat osallistua pyhäkouluun yksin, alle 3-vuotiaat mielellään aikuisen kanssa. Pyhäkouluun voi tulla vaikka ei osallistuisikaan lounaalle.

Puuhapyhis monta lasta

Puuhapyhis  torstaisin klo 13 – 16 seurakuntakodin Alustassa, Lundinkatu 5. (käynti Runeberginkadun puolelta).
Iltapäivän aikana puuhataan päivän teeman pohjalta monenmoista, leikitään, askarrellaan ja pidetään pyhäkouluhetki. Lapsille tarjoillaan pieni välipala. Lapsi voi olla mukana myös osan aikaa.

Taaperopyhis torstaisin klo 9.30-11 seurakuntakodin Alustassa, Lundinkatu 5 (käynti Runeberginkadun puolelta). Taaperopyhiksessä on liikuntaa, laulua, laululeikkejä ja muuta mukavaa yhdessä vanhemman kanssa. Lisäksi kynttilähetki ja kahvitarjoilu.
Tervetuloa 1-2 -vuotiaat vanhempineen!

Vauvapyhis tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntakodin Alustassa, Lundinkatu 5 (käynti Runeberginkadun puolelta). Vauvapyhiksessä lauletaan, lorutellaan, körötellään ja vietetään yhteinen kynttilähetki. Noin puoli tuntia kestävän ohjelmaosuuden jälkeen on aikaa myös leppoisaan jutusteluun kahvikupposen äärellä.
Tervetuloa alle 1-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa. Ottakaa mielellään vauvalle oma alusta/peitto mukaan.

Kirjepyhäkoulu
Kirjepyhäkoulu on suunnattu lapsille, jotka osaavat jo lukea, mutta yhdessä vanhempien kanssa pienemmätkin voivat olla jäseninä. Saat noin kahdeksan kertaa vuodessa postia, joka sisältää mm. raamatunkertomuksen, tehtäviä ja Lasten kirkko –lehden. Kirjepyhäkoulun jäsenellä tulee olla vanhempien lupa jäsenyyteen. Kirjepyhäkoulu on maksuton.

Tilaa kirjepyhäkoulu tästä.

Pyhäkouluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä

Marja-Leena Dammert p. 040 487 0904
marja-leena.dammert(at)evl.fi
Tarkemmat ajat löytyvät tapahtumakalenterista.
Ilmoittaudu Perheiden sähköpostirenkaaseen, saat ajankohtaista tietoa toiminnasta.