Alle kouluikäiset ja perheet

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, pieni kirkkohetki. Se tarjoaa 3-12 -vuotiaalle lapselle mahdollisuuden hiljentyä yhdessä toisten lasten ja pyhäkoulunopettajan kanssa. Alle 3-vuotiaat ovat myös tervetulleita pyhäkouluun yhdessä aikuisen kanssa.

Hiljentyminen ei ole pyhäkoulussa vain hiljaa olemista ja kuuntelua, vaan yhteistä ihmettelyä, rukousta, laulamista ja Raamatun kertomuksiin tutustumista monin eri tavoin.

Pyhäkoulut ovat ilmaisia eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tervetuloa mukaan!

Kirkkokissan pyhis sunnuntaina klo 10 alkavan messun aikana Porvoon tuomiokirkon alakerrassa. Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja alle 3-vuotiaat oman aikuisen kanssa! Pyhisopettaja kutsuu osallistujat pyhikseen ennen saarnan alkua ja lapset palaavat vanhempiensa luokse ehtoollisen alkaessa.
Kirkkokissan pyhäkoulu alkaa syyskuun lopussa.

Kirkkoketun pyhis joka toinen sunnuntai klo 13 alkavan messun aikana Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1. Tervetuloa kaikenikäiset lapset ja alle 3-vuotiaat oman aikuisen kanssa. Pyhisopettaja kutsuu osallistujat päiväkerhotilassa pidettävään pyhikseen ennen saarnan alkua ja lapset palaavat vanhempiensa luokse ehtoollisen alkuun mennessä.
Kirkkoketun pyhäkoulu alkaa syyskuun lopussa.

Taaperopyhis  tiistaisin klo 9.30-11 seurakuntakodin Alustassa, Lundinkatu 5 (käynti Runeberginkadun puolelta). Taaperopyhiksessä on liikuntaa, laulua, laululeikkejä ja muuta mukavaa yhdessä vanhemman kanssa. Lisäksi kynttilähetki ja kahvitarjoilu.
Tervetuloa noin 1-2,5 -vuotiaat vanhempineen!
Taaperopyhis alkaa 20.8.19 Tervetuloa mukaan!

Vauvapyhis torstaisin klo 9.30-11 seurakuntakodin Alustassa, Lundinkatu 5 (käynti Runeberginkadun puolelta). Vauvapyhiksessä lauletaan, lorutellaan, körötellään ja vietetään yhteinen kynttilähetki. Noin puoli tuntia kestävän ohjelmaosuuden jälkeen on aikaa myös leppoisaan jutusteluun kahvikupposen äärellä.
Tervetuloa alle 1-vuotiaat yhdessä vanhemman kanssa. Ottakaa mielellään vauvalle oma alusta/peitto mukaan.
Vauvapyhis alkaa 22.8.19 Tervetuloa mukaan!

Kirjepyhäkoulu
Kirjepyhäkoulu on suunnattu lapsille, jotka osaavat jo lukea, mutta yhdessä vanhempien kanssa pienemmätkin voivat olla jäseninä. Saat noin kahdeksan kertaa vuodessa postia, joka sisältää mm. raamatunkertomuksen, tehtäviä ja Lastenkirkko –lehden. Kirjepyhäkoulun jäsenellä tulee olla vanhempien lupa jäsenyyteen. Kirjepyhäkoulu on maksuton.

Tilaa kirjepyhäkoulu tästä.
Tutustu myös Lastenkirkkoon.

Puuhapyhis monta lastaKaikissa pyhäkouluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä
Helena Halvari p. 040 728 0330
helena.halvari(at)evl.fi

Ilmoittaudu Perheiden sähköpostirenkaaseen, saat ajankohtaista tietoa toiminnasta.