Alle kouluikäiset ja perheet

Päiväkerhot

Päiväkerhotoiminnan tavoitteena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerho on turvallinen ja lämmin paikka, jossa lapsi saa puuhastella muiden lasten kanssa; yhdessä leikkien, laulaen ja ihmetellen. Kerhossa opitaan uusia asioita ja saadaan kavereita. Kerho on monelle lapselle viikon kohokohta. Myös hiljentyminen on tärkeää. Käymme päiväkerhossa läpi yhdessä kirkkovuotta, jolloin lapsille tulee tutuksi myös turvallinen Jumala ja rakastava Jeesus.

Päiväkerhotyön säännölliseen viikkotoimintaan kuuluu arkisin kokoontuvat ryhmät kahden lastenohjaajan johdolla. Ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan. Ne on tarkoitettu  3-6-vuotiaille lapsille.

Seurakunnan päiväkerhot keväällä 2018

Gammelbackan seurakuntakeskus
Viertotie 1
ma, to 8.30 – 11.30

Huhtinen
Tapani Löfvinginkatu 10-14 J 61. Huom! Osoite muuttunut.
ma, ke 9 – 12

Kerkkoo
Kerkkoon koulu, Savimäentie 6
ti, to 8.30 – 11.30

Keskusta
Tuomiorovastilan kerhotila, Suomenkyläntie 6
ti, to 8.30 – 11.30

Kevätkumpu
Kevätkummun ostoskeskus, Sammontie 1
ti, to 8.45 – 11.45

Hamarin päiväkerho ja Kevätkummun iltapäiväkerhoryhmä  ovat tauolla syksyyn 2018.

Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Hakeminen sähköisellä hakulomakkeella. Kaikista lapsista on tehtävä uusi hakemus.
Päätöksen kerho- ja leiripaikoista saatte kirjeitse kotiin.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen tästä.

Mikäli sinulla on kysyttävää kerhopaikoista, kerhoihin  hakemisesta tai
ongelmia hakulomakkeen kanssa, niin lisätietoja antaa:
Helena Halvari, p. 040 728 0330 , helena.halvari@evl.fi
Hakulomake päiväkerhoon
Ohjaajien yhteystiedot
Ilmoittaudu Perheiden sähköpostirenkaaseen, saat ajankohtaista tietoa toiminnasta.