Alle kouluikäiset ja perheet

Päiväkerhot

Päiväkerhotoiminnan tavoitteena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerho on turvallinen ja lämmin paikka, jossa lapsi saa puuhastella muiden lasten kanssa; yhdessä leikkien, laulaen ja ihmetellen. Kerhossa opitaan uusia asioita ja saadaan kavereita. Kerho on monelle lapselle viikon kohokohta. Myös hiljentyminen on tärkeää. Käymme päiväkerhossa läpi yhdessä kirkkovuotta, jolloin lapsille tulee tutuksi myös turvallinen Jumala ja rakastava Jeesus.

Päiväkerhotyön säännölliseen viikkotoimintaan kuuluu arkisin kokoontuvat ryhmät kahden lastenohjaajan johdolla. Ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan. Ne on tarkoitettu  3-6-vuotiaille lapsille.

Seurakunnan päiväkerhot syksyllä 2017

Kulloon kyläkirkko Laversintie 8
Kerho on tauolla. Ilmoittautuneita ei tullut tarpeeksi, jotta olisimme voineet aloittaa kerhon. Kerhoon voi ilmoittautua – tilanne katsotaan uudelleen marraskuun lopussa, jolloin kerho voisi alkaa tammikuussa 2018.

Gammelbackan seurakuntakeskus, Viertotie 1
ma, to 8.30 – 11.30

Hamari,
Hamarin koulu, Hamarintie 34

Huhtinen,
Tapani Löfvinginkatu 7
ma, ke 9 – 12

Kerkkoo, Kerkkoon koulu, Savimäentie 6
ti,to 8.30 – 11.30

Kevätkumpu, Sammontie 1
ti, to 8.45 – 11.45

ti, to 13 – 16  Kerho on tauolla. Ilmoittautuneita ei tullut tarpeeksi, jotta olisimme voineet aloittaa kerhon.Kerhoon voi ilmoittautua – tilanne katsotaan uudelleen marraskuun lopussa, jolloin kerho voisi alkaa tammikuussa 2018.

ti 12.9. alkaen klo 17.30 – 19.00.
Laulavat Lampaat – ryhmä kokoontuu laulamaan ja taiteilemaan ( ei kk:n esim. tiistai )
Ryhmään voi ilmoittautua 4-6-vuotiaat lapset. Ilmoittautua voi päiväkerholinkin kautta.
Syykauden hinta on 24 euroa ja kevätkauden 30 euroa.
Ohjaajina Nora Kalske ja Jenni Pihlaja.

Päätös paikoista tulee elokuun loppuun mennessä.

Keskusta Tuomiorovastilan kerhotila, Suomenkyläntie 6
ti, to 8.30 – 11.30

Päiväkerhomaksut ovat syyskaudelta 40 euroa ja kevätkaudelta 50 euroa.

Hakeminen sähköisellä hakulomakkeella.
Kaikista lapsista on tehtävä uusi hakemus.
Päätöksen kerho- ja leiripaikoista saatte kirjeitse kotiin.

Syksyn päiväkerhoihin ilmoittautuminen tästä.

Mikäli sinulla on kysyttävää kerhopaikoista, kerhoihin  hakemisesta tai
ongelmia hakulomakkeen kanssa, niin lisätietoja antaa:
Helena Halvari, p. 040 728 0330 , helena.halvari@evl.fi
Hakulomake päiväkerhoon
Ohjaajien yhteystiedot
Ilmoittaudu Perheiden sähköpostirenkaaseen, saat ajankohtaista tietoa toiminnasta.