Alle kouluikäiset ja perheet

Päiväkerhot

Päiväkerhotoiminnan tavoitteena on lapsen kristillisen kasvun tukeminen yhdessä vanhempien kanssa. Päiväkerho on turvallinen ja lämmin paikka, jossa lapsi saa puuhastella muiden lasten kanssa; yhdessä leikkien, laulaen ja ihmetellen. Kerhossa opitaan uusia asioita ja saadaan kavereita. Kerho on monelle lapselle viikon kohokohta. Myös hiljentyminen on tärkeää. Käymme päiväkerhossa läpi yhdessä kirkkovuotta, jolloin lapsille tulee tutuksi myös turvallinen Jumala ja rakastava Jeesus.

Päiväkerhotyön säännölliseen viikkotoimintaan kuuluu arkisin kokoontuvat ryhmät kahden lastenohjaajan johdolla. Ryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan. Ne on tarkoitettu  3-6-vuotiaille lapsille.

Seurakunnan päiväkerhot syksyllä 2018  alkaen 14.8.

Gammelbackan seurakuntakeskus, Viertotie 1
ma, to ja pe 8.30-11.30
Huhtinen, Tapani Löfvinginkatu 10-14 J 61
ma, ke ja pe 9-12
Kerkkoo, Kerkkoon koulu, Savimäentie 6
ti,to 8.30-11.30
Kevätkumpu, Sammontie 1
ti, to  8.45-11.45
Keskusta Tuomiorovastilan kerhotila, Suomenkyläntie 6
ti, to 8.30–11.30

Päiväkerhot ovat syyskauden maksuttomia ja ne alkavat viikolla 33,

Hakeminen sähköisellä hakulomakkeella. Kaikista lapsista on tehtävä uusi hakemus.
Päätöksen kerho- ja leiripaikoista saatte kirjeitse kotiin.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen tästä.

Mikäli sinulla on kysyttävää kerhopaikoista, kerhoihin hakemisesta tai
pulmia hakulomakkeen kanssa, niin lisätietoja antaa:
Helena Halvari, p. 040 728 0330 , helena.halvari@evl.fi
Ohjaajien yhteystiedot
Ilmoittaudu Perheiden sähköpostirenkaaseen, saat ajankohtaista tietoa toiminnasta.