Alle kouluikäiset ja perheet

Kirkkohetket lapsille

Kyrkpåsarna

Seurakunnassamme on lapsille päiväkerhoja, pyhäkouluja ja avoimia perhekerhoja, joissa lapset osallistuvat hartaushetkiin. Muutaman kerran keväisin ja syksyisin pidetään perhekirkko, joka on erityisesti lapsia ajatellen suunniteltu. Perheen kaikkein pienimmät on huomioitu Vauvakirkossa.

MIKKELINPÄIVÄN
perhemessu su 1.10 klo 13.00 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa

Meitä laulattaa seurakunnan oma soitinyhtye Himmelit yhdessä
kuorojen Riimu ja Saundi kanssa.

Jauhelihakeittoa on tarjolla kello 12.00 – 13.00
Kirkkokahvit messun jälkeen.
Mukana Juhana -pappi ja lapsityöntekijöitä.
Tule sinäkin yhdessä lapsien, mummien, kummien, kanssa…..lauletaan!
”On tuolla poika Sambalele….- mitenköhön se jatkuikaan?

Lapset ovat tervetulleita myös seurakuntamme muihin messuihin. Porvoon tuomiokirkon takaosassa sijaitsee lapsille pieni leikkinurkkaus, josta löytyy myös kirkkopussit. Kirkkopussi sisältää kirkkovuoden teemaan sopivia leluja ja esineitä, joihin lapsi voi tutustua messun aikana. Sieltä löytyvät myös pienet kiikarit, joilla voi tutkia keskiaikaisen kirkkomme yksityiskohtia.

Ilmoittaudu Perheiden sähköpostirenkaaseen, saat ajankohtaista tietoa toiminnasta.

Linkkivinkkejä:
lastenkirkko.fi